Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2011 02:50 - ДА! ТОВА СЪМ АЗ! И ДЪРЖА ДА СИ ОСТАНА ТАКАВА! НЯКОЙ ПРОТИВ ДА ИМА?
Автор: bizcocho Категория: Поезия   
Прочетен: 65702 Коментари: 148 Гласове:
160


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 13. bizcocho - Да, полигоре, същите са - тези, к...
00:26
Да, полигоре, същите са - тези, които следват навсякъде поезията и затова не пропускат добър поетичен блог, както и ти си все така безличен и досаден, в който и да било блог - поетичен или не. Да, липсват тези, които коментират само в един единствен примерно блог. Защо ли? А мен лично можеш да ме срещнеш в много блогове - над сто са, но не са на първа всичките, за да си и ти там, да сипеш малоумните си изказвания. Не могат да ти бъдат сцена и по-добре! Нещастник!

16. bizcocho - проблемът е точно в такива като теб - ...
02:17
poligor5 написа:
проблемът е точно в такива като теб - които облиииизват Чу, боготворят го и го превръщат в посмешище. Ти си ярък пример на тая порода, която не коментира, а само хвали, която скача да брани един бездарник и не допуска някой да го критикува.
Проблемът е, че ти и ТКЗС-то ти омърсяват поезията.
И това твое ръмжене е показателно за тая порода - лични нападки срещу другомислещите.
Във вашата иизвратена логика трябва само да се хвали.
Проблемът е, че Чу винаги е на първа с фалшиви гласове и това не е нито нормално, нито морално.


Полигоре, искаш ли да ти тупна тук коментара, който ти написах под глупавото и неграмотно написано есе, че мога да ти направя и развор на творбата на Станков, която ти оплюваше, а ти подскочи два метра, че не искаш и моли да изтрият коментариите? И знаеш ли какво? Тук /в блога/не сме на приемен изпит! Казваме с едно изречение какво мислим и го казваме така както ни харесва, а не така както ти се ще! Ти не си пъпа на света! Некачествено даскалския ти манталитет
не може да ми въде наложен. А знаеш ли? Аз по малко от 6 на литературен разбор не съм имала! Забравила съм доста думи от езика ни, но вярвай ми , ще се справя много по-добре от теб, който се движи в периметъра на няколкото думи в коментарите си, които пък никога не са относно постинга!
Аз и под това хайку мога да напиша постинг относно съдържанието на творбата, но ти освен "слабо" друго не би могъл да кажеш!
И още нещо - аз много творящи хора боготворя в коментариите си! Защото наистина се радвам на създаденото от тях! Не моето боготворене на красивото и стойностно ти е проблем, а това, че между моите предпочитания е и Валери Станков! Но аз мога да подплатя своето харесване с факти - на този поет съм си закупила вече9 книги. И още ще си закупя! Щастлива бях преди два дни в диалог с мен, когато големия наш поет Ивайло Балабанов напълно сподели мислите ми за твореца и човек Валери Станков! Считам се за щастливка, че имам възможност да чета подобно творчество! И колкото и да виеш, и плюеш по мен, факта не ще промениш!


На някой друг, освен на полигор, който е във вечна истерия, да преча?

 п.с. Имам добуснати грешки / сбъркани букви/ при набирането на тези коментари, но не ги поправих, когато ги копирах, за да са автентични.

Спора ми с полигор се водеше ето тук:

nasakotojakata.blog.bg/izkustvo/2011/05/05/hai.742044



Тагове:   bizcocho,   Това съм аз,


Гласувай:
1343



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bizcocho - Може да се харесва автор по нормален ...
06.05.2011 03:51
polligor7 написа:
Може да се харесва автор по нормален начин. Ако смяташ, че Станков трябва да влезе в учебниците по литнература и цее един отвратилен стих, принизяващ Апостола трябва да стои на стената на учителската стая,или че е божествен, това не е нормално.
Есето ще пусна и тущк и ще ти дам думата - модерация нямам. поисках да изтрият коментара ти, щото противоречи на Правилата и там, и тук - има лични нападки.
Нищо лично нямам против Станков - той започна войната, наричайки ме литературен фашист, щото не лижа като тия около него.
Самото лизане е гадно - то е при всички вас, чудерастите.
Даскалски манталитет е да хвалиш идиотски като теб, а не да мислиш обективно.
Обичай и харесвай който си щеш. Но по нормален начин.
това вашето на ТКЗС-то на Чу не е нормално.
В истерия май си ти - щом някой критикува някое божество, скача да го бие.
Поведението на Чу няма нищо общо с поезията.
То е на чалгаджия.
Но вината е главно във вас - елементарни и смешни облизвачки.


Ще ти отговоря утре. Лягам да спя. Сега пускам коментара ти/с модерация съм/, защото четох нещо, което ми се видя интересно написано. А и за разлика от твоя коментар, ново за мен.
цитирай
2. zabavnata - Добро утро!
06.05.2011 06:42
Полигоре, защо скачаш? Женя и Чу почитат Апостола не по-малко от теб. Саркастично е написано принизяването на ценностите, бездуховното съществуване днес. Да, възмутен си, че един свят човек е съпоставен с друг "идол". Това е изкуство! Не всеки го може! Да сравниш непрогледния, бездуховен мрак днес с идеалите на Левски?! Дано послужи отрезвяващо на заблудените.
Полигоре, не нападай Женя, че разбира колко е нелепо всичко, но творбата определено е силновъздействаща и се помни! Мисля, че няма различия в мисленето. Поруган е не Васил Иванов Кунчев, а днешната бездуховност.
Левски е в сърцата ни! Дано не обвиниш сега Женя и Чу, че са от ЦСКА!:)))))))
Слънчев празник!:)
Ани
цитирай
3. bizcocho - До полигор - ще отговарям на всеки абзац от коментара ти по отделно
06.05.2011 08:05
1. Изобщо не проумяваш за кво става въпрос. - Дали? А ти?

2. Може да се харесва автор по нормален начин. -

Kой? Твоят - "това не е лошо"? Аз не съм критерий за себе си, че съм написала по-добро, въпреки, че си харесвам стиховете, та да оценявам това, което не ми харесва или да се правя на интересна пред това, което ми харесва. Самовлюбена и самодостатъчна си не съм!

3. Ако смяташ, че Станков трябва да влезе в учебниците по литнература и цее един отвратилен стих, принизяващ Апостола трябва да стои на стената на учителската стая,или че е божествен, това не е нормално.

- Кой е по учебниците нито сега, нито преди съм знаела.Не съм учила по учебници. Редовно в България съм учила една година - първи курс в техникум. Следващите - частен ученик, който е имал конспектите. Не съм чела учебници и критици. Затова и не ги познавам. Чела съм произведенията и съм развивала темите въз основа на собственото си мислене. После в бг съм завършила ВУЗ, където много добре ме знаеха и тези, които не ми преподаваха, заради негодуванието ми спрямо неуредиците в образованието, тъй като на мен не ми бе необходима само дипломата, а знанията и поставях конкретни въпроси не на състудентите ми, а на ръководството на ВУЗ-а, но това не е по темата.

4.Есето ще пусна и тущк и ще ти дам думата - модерация нямам. поисках да изтрият коментара ти, щото противоречи на Правилата и там, и тук - има лични нападки.

- не очаквай да коментирам в блога ти, но те съветвам, ако искаш да си оправиш множеството правописни грешки, преди и тук да го накичиш. Това, че написаното от теб, което ти наричаш есе, не е есе, всеки един малко по-грамотен ще го разбере. Учител по литература, нали? Недопустимо е учител по български език да допуска толкова много елементарни правописни грешки. Поне според мен е недопустимо.
цитирай
4. bizcocho - продължение към полигор
06.05.2011 08:11
5.Нищо лично нямам против Станков - той започна войната, наричайки ме литературен фашист, щото не лижа като тия около него.

- това на кой мислиш го разправяш? На някой склеротик? Статията на Станков се появи след месечно плюене от твоя страна срещу определени поети. Мен, колко съм некадърна ти ме плю по-късно.

6.Самото лизане е гадно - то е при всички вас, чудерастите.

- Дали? Не знам колко са потребителите от блога, но на теб защото ти е много гадно, не излизаш от определени блогове и то точно тези, които са много гадни. Аз за разлика от теб чета тези, които ми харесват и ако някъде не ми е харесало, повече не влизам. Или ти си съвременния Месия?

7.Даскалски манталитет е да хвалиш идиотски като теб, а не да мислиш обективно.
Обичай и харесвай който си щеш. Но по нормален начин.
това вашето на ТКЗС-то на Чу не е нормално.

- това е твоето мнение. Моето е различно. Затова, когато влизам някъде пиша по прочетеното, а не кой е коментирал. Ти в онзи постинг нищо съществено не каза, освен че оплю трите коментара, под едно прекрасно хайку.

8.В истерия май си ти - щом някой критикува някое божество, скача да го бие.

- ???? "скача да го бие" - дано не съм ти насинила окото.... там ударих ли те?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

9.Поведението на Чу няма нищо общо с поезията.
То е на чалгаджия.
Но вината е главно във вас - елементарни и смешни облизвачки.

- Да беше прочел какво бях написала ли? Само преди два дни поета Ивайло Балабанов не само се съгласи с моите думи относно творчеството на Валери Станков, ами и каза доста по-силни! Сега е на ред да хулиш Ивайло Балабанов ли? Ако не знаеш кой е, ще ти кажа - поет е! И то много силен поет! А чалгаджия е Азис и всичките тези, които не проумяват страшното падение от все по-главоломното сриване на култура, образование и други ценности, тези, които дори не могат да проумеят един текст, който съвсем не е толкова труден за проумяване.
цитирай
5. bizcocho - Полигоре, защо скачаш? Женя и Чу ...
06.05.2011 08:30
zabavnata написа:
Полигоре, защо скачаш? Женя и Чу почитат Апостола не по-малко от теб. Саркастично е написано принизяването на ценностите, бездуховното съществуване днес. Да, възмутен си, че един свят човек е съпоставен с друг "идол". Това е изкуство! Не всеки го може! Да сравниш непрогледния, бездуховен мрак днес с идеалите на Левски?! Дано послужи отрезвяващо на заблудените.
Полигоре, не нападай Женя, че разбира колко е нелепо всичко, но творбата определено е силновъздействаща и се помни! Мисля, че няма различия в мисленето. Поруган е не Васил Иванов Кунчев, а днешната бездуховност.
Левски е в сърцата ни! Дано не обвиниш сега Женя и Чу, че са от ЦСКА!:)))))))
Слънчев празник!:)
Ани


Радвам се да прочета, че си проумяла тази наистина велика творба. Защо велика ли? Не към теб, а към другите, които не са я схванали. Защото разтърсва с контраста! Защото показва до къде е стигнало падението и към каква морална деградация ни води политиката в страната, която руши паметници, но кичи безброй зрелищни плакати - това тук, в Испания го няма!!! Но в България Азис вися до Левски, нали? Левски не бе в филма представящ България, но Азис бе и то като човека представящ културата ни! Не искам да коментирам тук колко е силна любовната лирика на Станков, но стихотворението му за Левски и поемата му "Йосиф Сталин" са две велики произведения, които аз като родолюбец нареждам до произведенията на великите мъртви класици. И ако това ще спре деградацията, незпътието на децата ни - да, да се изучават, но дано има и такива, които добре да анализирват това, което е написано. След като си пазврала същността на "Кючек на 19-февруари", вярвай ми ще се втрещиш и пред "Йосиф Сталин". Не знам колко изпаднах в шок от творбата на Станков, но определено бе много по- силен този, от реакцията, която наблюдавах в блога.
Не знаех, че Станков е от ЦСКА.:)) Хе, ще ударим по една бира за здравето на отбора тогава. :))
цитирай
6. hristo27 - Бъди себе си и никога няма да сгре...
06.05.2011 09:13
Бъди себе си и никога няма да сгрешиш!
Хубав празничен ден!
цитирай
7. bizcocho - Бъди себе си и никога няма да сгре...
06.05.2011 09:34
hristo27 написа:
Бъди себе си и никога няма да сгрешиш!
Хубав празничен ден!


С удоволствие взимам от всеки, който има какво да ми даде. :)))
Имам близък именник и му дръпнах една реч по телефона. :))
Честит празничен ден и на теб!:)
цитирай
8. yotovava - Отстоявай мнението си, Женя, както правото си да одобряваш или не одобряваш нечи текст.
06.05.2011 09:48
Тази мишка, това амебно Пупи, се слави само с това - мрази всички и тъй като никой не му обръща внимание, започва да гщи дразни, та или те да се махнат, или да започнат да тичат по гайдата му.
И не се поддавай на слабоумните му провокации.
Целувам те за празника.
БОЖЕСТВЕН ПОСТИНГ :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Валя
цитирай
9. bizcocho - Тази мишка, това амебно Пупи, се ...
06.05.2011 10:05
yotovava написа:
Тази мишка, това амебно Пупи, се слави само с това - мрази всички и тъй като никой не му обръща внимание, започва да гщи дразни, та или те да се махнат, или да започнат да тичат по гайдата му.
И не се поддавай на слабоумните му провокации.
Целувам те за празника.
БОЖЕСТВЕН ПОСТИНГ :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Валя


Валя, ти с това "божествено" ме разсмя. Мога ли тук поне да кажа, че се гаргарите точно с подскоците на полигор да наложи над всеки своето мислене и дано той развере какво казвам, защото вас се съмнявам, че разбра. :))))
А за отстояване на мнение - аз, ако не го отстоявах, тогава, когато се смятах за права нямаше да постигна всичките си лични победи в живота. Точно на това, че не разреших на дребни недомислия да ми се месят, преборвах трудните обстоятелства.
Нямам против да ме мрази. Ценя удобството не всички да ме харесват. Но е добре да знае, че ако няма върху кого да практикува учителстване, аз не съм обекта му за опити. Винаги сама преценявам от кого да се уча, има ли какво да ми даде даден човек. Полигор по моя преценка, отдавна съм го надскочила, още в темите си по литература в техникума.
цитирай
10. vostroto - bizcocho :) Бъди себе си!
06.05.2011 10:16
Честит Гергьовден!:)
цитирай
11. yotovava - Разбира се, че се гаргарим и ще го правим, защото
06.05.2011 10:17
той скача като ощипана мома и не разбира, че това е гаргара - веднага тича да копира изказвания и да монологизира лудостта си.
Прегръдки, БОЖЕСТВЕНА, хубав празник от мен. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Валя
цитирай
12. bizcocho - vostroto - bizcocho :) Бъди себе ...
06.05.2011 10:22
vostroto - bizcocho :) Бъди себе си!
Честит Гергьовден!:)

Честит празничен ден и на теб! Благодаря ти, че не ме подмина! Мнението на творящите хора ми е важно!
цитирай
13. bizcocho - той скача като ощипана мома и не р...
06.05.2011 10:25
yotovava написа:
той скача като ощипана мома и не разбира, че това е гаргара - веднага тича да копира изказвания и да монологизира лудостта си.
Прегръдки, БОЖЕСТВЕНА, хубав празник от мен. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Валя


Ваааал, разлях си кафето като прочетох последния ред от коментара ти :))))))) По едно време и аз си мислех да се влюча в това "божествено", но все други думи ми напираха, като прочета поредния постинг, а това, което си ми идва естествено от вътре е с преоритет. :))))))
цитирай
14. yotovava - Ела, ще ти направя ново кафе,
06.05.2011 10:33
при мен е слънчево и ще се наслаждаваме на птичите песни и кристалния въздух.
:)))))))))))))))))))

Валя
цитирай
15. vmir - Не съм против да си останеш такава!
06.05.2011 10:38
Поздрави!
цитирай
16. ivankalilova - Прекрасна си и такава остани ! ...
06.05.2011 10:44
Прекрасна си и такава остани !
Прегръщам те и ти желая прекрасен ден!:)))
цитирай
17. bizcocho - при мен е слънчево и ще се наслажд...
06.05.2011 10:55
yotovava написа:
при мен е слънчево и ще се наслаждаваме на птичите песни и кристалния въздух.
:)))))))))))))))))))

Валя


Вал, при мен е така от февруари :))) , но честно казано сред шубрака на гората с удоволствие бих пила кафе :) Нали си в подножието на планина или бъркам?
А иначе, това е момента да се включа - БОЖЕСТВЕНО предложение! :))))))))))):)))))))))))))))
цитирай
18. bizcocho - 18. vmir - Не съм против да си останеш ...
06.05.2011 10:58
18. vmir - Не съм против да си останеш такава!
10:38
Поздрави!

Ако не бях, щях ли да съм сред приятелите ти? :) Ценя приятелството ти, Миролюбивий! :)))))))
И да пиеш днес едно и зарад мен. :) Може и лимонада да е, но с наздраве. :)))
цитирай
19. bizcocho - Прекрасна си и такава остани ! ...
06.05.2011 11:02
ivankalilova написа:
Прекрасна си и такава остани !
Прегръщам те и ти желая прекрасен ден!:)))


Зная, че не на всеки ще се харесам и това е нормално, но наистина ме радва, когато се харесвам на тези хора, които аз харесвам. Ако някога се замисля дали да променя нещо в себе си, то ще е защото ценЕн от мен човек се е аргументирал пред мен спрямо нещо, което му е направило впечатление, че е в мой минус.
Весел празничен ден и на теб! :))
цитирай
20. vmir - 21. bizcocho - 18. vmir - Не съм против да си останеш ...
06.05.2011 11:06
bizcocho написа:
18. vmir - Не съм против да си останеш такава!
10:38
Поздрави!

Ако не бях, щях ли да съм сред приятелите ти? :) Ценя приятелството ти, Миролюбивий! :)))))))
И да пиеш днес едно и зарад мен. :) Може и лимонада да е, но с наздраве. :)))


ОК, няма да забравя, а се и надявам привечер да се снабдя с нещо по-подходящо от лимонада, че сега ще трябва да се трудя сериозно.
Приятен ден! :)))
цитирай
21. smile999 - Светъл и весел празник, Жени! Не ...
06.05.2011 11:22
Светъл и весел празник, Жени!
Не ми се иска да вземам отношение в този (безсмислен, според мен) спор.Здраве, усмивки и вдъхновение, за теб!
цитирай
22. bizcocho - Светъл и весел празник, Жени! Не ...
06.05.2011 11:29
smile999 написа:
Светъл и весел празник, Жени!
Не ми се иска да вземам отношение в този (безсмислен, според мен) спор.Здраве, усмивки и вдъхновение, за теб!


Аз уважавам мнението и желанието на другите, Усмивке! :)))) Благодаря, че надникна! :)))
Весел празничен ден и за теб! :))
Ако ходиш към морето, прати вес по рапанче, да си кажем по някоя лакардийка:)))
цитирай
23. bizcocho - 18. vmir - Не съм против да си останеш ...
06.05.2011 11:30
vmir написа:
bizcocho написа:
18. vmir - Не съм против да си останеш такава!
10:38
Поздрави!

Ако не бях, щях ли да съм сред приятелите ти? :) Ценя приятелството ти, Миролюбивий! :)))))))
И да пиеш днес едно и зарад мен. :) Може и лимонада да е, но с наздраве. :)))


ОК, няма да забравя, а се и надявам привечер да се снабдя с нещо по-подходящо от лимонада, че сега ще трябва да се трудя сериозно.
Приятен ден! :)))


Спорно да ти е, Миролюбивий! :))))))))
цитирай
24. vmir - Само да кажа преди да тръгна, понеже ме изкуши:
06.05.2011 11:50
Различията не са страшни, ако има добронамереност. Тогава в спора наистина се ражда истината. Лошото идва, когато се намесят интереси и се плаща за лъжи и клевети, чрез които да се печели. Тези случаи обаче не би трябвало да засягат споровете в блога, защото блога е място за лична позиция, и ако някой го ползва за друго, това е проблем извън обсъждането на позиции. :)))

цитирай
25. elenasim1 - Светъл и весел празник и от мен!
06.05.2011 11:54
И аз надникнах и харесах :-)
цитирай
26. bizcocho - И аз надникнах и харесах :-) ...
06.05.2011 12:05
elenasim1 написа:
И аз надникнах и харесах :-)


Весело изкарване на празничния ден! :) Благодаря, че си надникнала!
цитирай
27. bizcocho - Различията не са страшни, ако има ...
06.05.2011 12:07
vmir написа:
Различията не са страшни, ако има добронамереност. Тогава в спора наистина се ражда истината. Лошото идва, когато се намесят интереси и се плаща за лъжи и клевети, чрез които да се печели. Тези случаи обаче не би трябвало да засягат споровете в блога, защото блога е място за лична позиция, и ако някой го ползва за друго, това е проблем извън обсъждането на позиции. :)))

Миролюбивий, по написаното ще познаеш. За умния човек извъртанията не са пречка. :)))))


цитирай
28. анонимен - Женя,
06.05.2011 12:09
отдавна съм разбрала, че много блогъри тук за съжаление мислят първосигнално, ако изобщо това може да се нарече "мислене". И то за неща далеч по-прости за осъзнаване от антитезата Апостола/Азис, какъвто е случаят с "Кючек на 19 февруари".
Според мен, има два варианта:
1. Бориш се и търпеливо обясняваш /в повечето случаи оставаш глас в пустиня и прахосваш изключително много сили на вятъра/
2. Подминаваш с мълчание.

Аз лично, след опита ми да разговарям нормално и човешки с хора, които не приемат моята позиция, избрах второто. Отговарям само там, където има мисъл и добронамереност.

Поздрави и честит празник!
цитирай
29. bizcocho - Не могат да оценяват нормално не...
06.05.2011 12:11
poligor5 написа:
Не могат да оценяват нормално нещата, а облизват.
Не могат да мислят, а да облизват.
Слава Богу, че не съм чудераст.


Нищо ново и съществено не каза. Ти не може да си чудераст, дори и да искаш, защото ти са бедни и речника, и възприятията, иначе нямаше да повтаряш няколко думи, които според теб са аргументи. Приветствам начинанието ти да използваш кратки изречения. Така вероятността да се допусне правописна грешка е по-малка.
цитирай
30. blogena - Няма как!
06.05.2011 12:14
В спора се ражда истината...
но във виртуала - едва ли :(

Весел празник!
цитирай
31. bizcocho - Пискова, остави кючека. Аз на по...
06.05.2011 12:25
Пискова, остави кючека. Аз на полигор още на времето му казах, че съм в състояние да напиша статия, в която да аргументирам своето преклонение пред това произведение на Станков. Той подскочи, че няма нужда от това. Там където го написах, под едно твърде некадърно негово писание, в което пък бях не чудераст, а някакъв вид животно, той моли админите да изтрият коментариите ми.
В случая обаче, това обсебено от мисълта за Станков човече, нападна нов автор в блога, само защото по зла случайност под тази му творба имаше три коментара - от мен, Йотова и смайл999. Едно прекрасно хайку, което полигор се опита да окаля с неадекватните си коментари, като разбира се нищо не спомена за произведението, а захули кои и как са го коментирали.
Обогатяване е спора с интелигентни хора. В случая не е въпрос на обогатяване, а на някаква доста плаха надеждица, полигор да разбере, че в мое лице не може да търси ученичка, която да манипулира, чрез държанието си.
цитирай
32. bizcocho - И това ли е най-важното нещо на св...
06.05.2011 12:30
анонимен написа:
И това ли е най-важното нещо на света, че с него висите на първа?


анонимен, бързам да отговоря първо на тев, защото анонимните коментари ги трият и може да се почувстваш дискриминиран.
Даже не зная, че съм на първа. Между отговорите тук, на коментарите, чета интересни постинги. Анонимен, да не би да са оставили един постинг на първа? Би било ужасно!
цитирай
33. bizcocho - Не могат да оценяват нормално не...
06.05.2011 12:35
анонимен написа:
poligor5 написа:
Не могат да оценяват нормално нещата, а облизват.
Не могат да мислят, а да облизват.
Слава Богу, че не съм чудераст.


Да, наистина Слава Богу, че не си чудераст, ти си един педераст, един хисарски педал с дребна душа, който няма нищо общо с поезията. Я ела в софия, застани на улица Ботев и докато чакаш клиенти, може да си редиш рими в тъпата глава и след всеки сеанс, да ги декламираш на клиента който те е е...ал, може и бонус някой лев да ти дадат, а ако ги декламираш докато си с пълна уста, бонуса ти е в кърпа вързан:)


Ъъъъ... анонимен, позволи ми да не отговоря. Загубих и говор, и картина. Блога е на дама :)
цитирай
34. bizcocho - В спора се ражда истината. . . но във ...
06.05.2011 12:38
blogena написа:
В спора се ражда истината...
но във виртуала - едва ли :(

Весел празник!


Дано поне полигор е проумял умението ми да защитавам аргументирано предпочитанията си... но както ти каза - едва ли!
Весел празничен ден и на теб! Дай една въздушна целувка на Пловдив от мен. :)
цитирай
35. bizcocho - че освен десетината харесали стиха ...
06.05.2011 12:54
poligor3 написа:
че освен десетината харесали стиха поне 5 пъти повече се възмутиха и в няколко поста показаха презрението си към автора.
Бизкочо, когато пуснах есето си в Стихове, не се споменаваха имена. Но с един друг облизвач оврещяхте нета.
Блогът на Чу е чалга бар.
не го мисля само аз - а поне половината сайт.
да не сте ти и Йотова само най-умните?
А ако мой пост седи с фалшиви гласове на първа, ще си го деактивирам - защото за вас е единствено важно да стърчите на първа.
Йотова ми е писала велика глупост - че съм ви блокирал в Стихове.
Ще й обясниш ли, че това е безумно твърдение?


Не знам кой наричаш Забунова и вместо друг няма да отговарям Всеки има право да хареса или не, както и да се аргументира толкова качествено, колкото му позволяват възможностите. Аз постинг срещу тези, които не харесваха не съм пускала, нито пък постинг защо харесвам. Там където трябваше казах, че харесвам, както и защо.
Ти имена не спомена, спомена цитати от произведение, а аз не преминавам през постингите за актив, а за да чета и помня какво чета. Както и споменаваше коментиращите положително не с имена, а чрез сравнение с някакво животно. Не оврещяхме, защото не ми е в стила, но ти помоли изтриване на коментариите и забрани да се допускат други. Аз имам въпросните коментари в архива си.
Това, че половината сайт мислел като теб, не знам, но е възможно. Ако всеки като теб има по над десет ника, то може и да минете половината. Но имаше хора, които не харесаха въпросното стихотворение и го казаха, като споменаха, че са харесвали да го четат, но не приемат тази му творба. Те все пак имаха някаква позиция, а твоята се мени като пролетното време...няма да ти извроявам вариантите - знаеш си ги.
Най-малко за мен можеш да кажеш, че целта ми е да съм все на първа, особено, ако погледнеш, че аз да пусна повече от постинг на месец е случайност!!!Въпреки многото ми непубликувани стихотворения имам периоди и от по 2-3 месеца мълчание.
цитирай
36. bizcocho - Смях. Ами прочела ли си стиховете на ...
06.05.2011 12:58
poligor3 написа:
Смях. Ами прочела ли си стиховете на един велик мислител от вашите, където има най-малко по 10 грешки?


???? Велик мислител от моите? Аз сред великите ли съм? Не смятам, а и не ми е нужно. И не човека, който се опитваш да очерниш убеждавам, че имам право на лично мнение и свой изказ, а теб!
цитирай
37. bizcocho - Не могат да оценяват нормално не...
06.05.2011 13:00
анонимен написа:
bizcocho написа:
анонимен написа:
poligor5 написа:
Не могат да оценяват нормално нещата, а облизват.
Не могат да мислят, а да облизват.
Слава Богу, че не съм чудераст.


Да, наистина Слава Богу, че не си чудераст, ти си един педераст, един хисарски педал с дребна душа, който няма нищо общо с поезията. Я ела в софия, застани на улица Ботев и докато чакаш клиенти, може да си редиш рими в тъпата глава и след всеки сеанс, да ги декламираш на клиента който те е е...ал, може и бонус някой лев да ти дадат, а ако ги декламираш докато си с пълна уста, бонуса ти е в кърпа вързан:)


Ъъъъ... анонимен, позволи ми да не отговоря. Загубих и говор, и картина. Блога е на дама :)


Да, знам, че е на дама и се извинявам!
Само да напиша нещо на полигор.
Полигоре всичко това го правиш от злоба и завист, а не че не ти харесват коментарите и, че били захаросани, убивали поезията и т.н. Завиждаш, че не си добър поет като тях и, че тях ги четат и признават много хора, а теб никой. Ти не си поет, никога не си бил и никога няма да бъдеш и всички тук го знаят, някой ти го казват, други не, а трети изобщо не желаят да се затормозяват и да ти напишат, какъв прост човек си всъщност. Полигоре не разбра ли, че никой не ти обръща внимание от кръга на Чу или ако някой от тях го направи, е само за да се изгаври с теб. Но ти или не разбираш ( което е много вероятно ) или ти харесва, друго обяснение няма. Защо не оставиш злобата, не смениш категорията и не престанеш да ни занимаваш с глупостите ти? Казвам ти, ти не си за тази категория и никога няма да бъдеш, затова се ориентирай към друга и си смени ника, все едно те няма в блога, за добро, ще е да приемеш съвета ми, защото стана смешен пред всички и вече няма човек, който да те взема на сериозно, всички те четат и си мислят, ЛУДИЯ ПУПИ ПАК Е НАПИСАЛ ПОРЕДНАТА ГЛУПОСТ, ОТ ЗАВИСТ.
Разбрахме те що за стока си, че си едно злобно същество, което не прави и пише нищо от добри чувства, колкото и да искаш другите да мислят така

цитирай
38. mileidi46 - 4estit praznik mila!!!
06.05.2011 13:06
Pi6i si kudeto iska6 i kavoto iska6 i ti diktuva du6ata..kakvo ima da se obqsnqva6...Ne se qdosvai,tova e kukturata v bg saitovete..za sujalenie!!
Stra6ni kompleksari ima tuk..
I koi po dqvolite kazva,4e tova e literaturen sait i se e samonazna4il za literaturen kritik??
Az li4no v moq blog,6te pi6a kakto si iskam i kakvoto si iskam..i tova si e moqta ku6ti4ka..6te si smenqm ,,mebelite" kogato mi skimne!!:)))
Moje i da q zapqlq,stiga da ne sa v opasnost kom6ite:)))
Pregrudki ot men i si budi takava,kakvato si...
цитирай
39. bizcocho - пс- Малко са 2000 буквички и цифр...
06.05.2011 13:11
анонимен написа:
пс- Малко са 2000 буквички и цифрички, да се опише злобата и зависта на пупи!)
Спасявал поезията нашия, ей палячо, кой си ти, че да спасяваш поезията? Ти който дори не разбираш какво е поезия си тръгнал да я спасяваш:))) Голям смях! Поезията трябва да се спаси от теб, а не ти да я спасяваш от хора, като Чу и другите които се справят прекрасно.
Наистина си много смешен.
Чао овчарю.


Честно казано пред израза"спасявам поезията" съм се заливала от смях, но то относно това - да се смее ли човек, да плаче ли :)))))))
цитирай
40. bven - Честит празник, bizcocho !
06.05.2011 13:14
Св. Георги да ти помага в такива битки. Бъди весела и щастлива!:)))
цитирай
41. bizcocho - Pi6i si kudeto iska6 i kavoto iska6 i ...
06.05.2011 13:15
mileidi46 написа:
Pi6i si kudeto iska6 i kavoto iska6 i ti diktuva du6ata..kakvo ima da se obqsnqva6...Ne se qdosvai,tova e kukturata v bg saitovete..za sujalenie!!
Stra6ni kompleksari ima tuk..
I koi po dqvolite kazva,4e tova e literaturen sait i se e samonazna4il za literaturen kritik??
Az li4no v moq blog,6te pi6a kakto si iskam i kakvoto si iskam..i tova si e moqta ku6ti4ka..6te si smenqm ,,mebelite" kogato mi skimne!!:)))
Moje i da q zapqlq,stiga da ne sa v opasnost kom6ite:)))
Pregrudki ot men i si budi takava,kakvato si...


Напълно споделям казаното от теб, милейди! Не знам кой колко сериозно се е взел за поет, но полигор ме учудва с упорството си да смята, че става за критик. Не знам дали знае, че това, да си критик е доста по-сложно от това да си поет или писател. Отделен е въпроса, че за разлика от полигор, единият от поетите, които оплюва си е признат поет и то не от сайтско ниво.
Весел празник и на теб!
цитирай
42. yotovava - Женя,
06.05.2011 13:16
влез в Буквите и иди на последни коментари. Има една дискусия, ще те разсмее. Дали да не направим някой постинг стил "копи-пейст Полигоров"?
Върховна е, вярвай ми :))))))))))))))))))))))
валя
цитирай
43. bizcocho - пп2. Ама и вас да ви питам, защо го ...
06.05.2011 13:20
анонимен написа:
пп2. Ама и вас да ви питам, защо го търпите тоя овчар, дето се мисли за поет? Наврете го в миша дупка и готово, че ми писна да му чета глупостите, всеки ден едно и също, еее да му писне на човек от полигоровци.


Той не ми пречи като се събира с други, които плюят по някого, нито като си плюе в множеството си блогове. В случая плю не в подобен блог, срещу мен, под прекрсно произведение. Трябваше ли да мърси с нелепостите си постинга.
цитирай
44. bizcocho - Св. Георги да ти помага в такива б...
06.05.2011 13:22
bven написа:
Св. Георги да ти помага в такива битки. Бъди весела и щастлива!:)))


бвен, благодаря ти! Не знам на мен, ама дано на някой му помогне да се погледне, не да мисли като мен, а себе си да види.
Много весело да си изкараш. Аз се наотчетох по телефона :))))))
цитирай
45. bizcocho - jalko za teb! s tozi posting mi padna ...
06.05.2011 13:24
анонимен написа:
jalko za teb! s tozi posting mi padna v o4ite.
misleh te za po-umna.


Случва се човек да сбърка в представите си за друг. И на мен ми се е случвало. :)
цитирай
46. bizcocho - не те ли смущава факта, че това чу...
06.05.2011 13:28
анонимен написа:
не те ли смущава факта, че това чу-куресто изкопаемо е суетно и комплексирано като гъз?
че имаш навръткани от него толкова плюсове?
че от седмица само това прави и всичщи инакомислещи са с минуси, а вие от ткзс-то сте оПЛЮСкани като прасета?
че пише минуси на добрите поети в блога и се пука по шевовете от завист - вж. уондър, мартинки и др.
дори да е поет, Станков е такъв дребвопишковец в морално отношение, че каквото и да прави от тук насетне, ще си умре профанизиран суетник


Аз съм на съвсем друго мнение относно Станков. А уондър също е прекрасен поет, който не пропускам да прочета, но и тя много преди да дойде Станков в блога понасяше пумията на недоброжелатели.
Но та те запитам - ти тук поезия ли четеш или смяташ да се жениш за Станков, защото мен ме вълнува поезията му, а не качествата в панталоните му. Може би ни вълнуват различни неща?
цитирай
47. bizcocho - в едно полигор е прав станков няма ...
06.05.2011 13:31
анонимен написа:
в едно полигор е прав
станков няма морал
и си пада по облизвацията
добре, че толкова малко лелки нямат обоняние,че да облизват тая смръд ;((


Това е твоето мнение. Иначе спрямо поезията се смятам, че съм като хрътка - надушвам качественото още при първия стих :)))))
цитирай
48. bizcocho - само да попитам полигор, в кой от ...
06.05.2011 13:33
анонимен написа:
само да попитам полигор, в кой от всичките си обори ( профила ) ще даде отговор, защо го мъчи тази злоба?:)


Забрави за въпроса си. Той сега пише анонимни коментари тук, в своя защита. :) Пуснах първо тях, а после твоя. :)
цитирай
49. bizcocho - влез в Буквите и иди на последни к...
06.05.2011 13:37
yotovava написа:
влез в Буквите и иди на последни коментари. Има една дискусия, ще те разсмее. Дали да не направим някой постинг стил "копи-пейст Полигоров"?
Върховна е, вярвай ми :))))))))))))))))))))))
валя


Валя, не мога да те открия сред нахлулите анонимни, но знам, че няма да се стопи коментара ти. Не съм надничала в онзи сайт. Вярвам ти, че е интересно, но... Там съм влизала само веднъж и то си направих регистрация, за да гласувам една книга, защото минаването през сайта бе задължително.
цитирай
50. bizcocho - Абе вие тук май верно взимате тия ...
06.05.2011 13:51
анонимен написа:
Абе вие тук май верно взимате тия блогови глупости насериозно.Пък некви интриги,некви филми алелеле,излезте навън на хубавото време,имайте живот,кви са тия глупости :X


Ами в случая сме от една бира :) И аз и вие в блога :), но определено не съм всеки ден тук. :)
цитирай
51. yotovava - Канибалът си ти, Полигор,
06.05.2011 14:05
говори си каквото искаш.
цитирай
52. bizcocho - 33. wonder - Благодаря за минуса, В. ...
06.05.2011 14:07
poligor6 написа:
33. wonder - Благодаря за минуса, В.С. и спри да ми досаждаш с ЛС и коменти.
15.04 12:38
В моя блог си Персона нон грата от мига на прозрението ми за духовното ти падение като личност. И от момента, в който си пишеше сам анонимни коментари от мое име. Точно както един друг упадъчник си публикуваше недостоверни ЛС-та от мое име, при все, че никога не съм му писала такива.
Завистта човешка е мерило за вътрешната хроничност на заболяването "суета" и тщеславие.
Чудесно е, че цели четири години в блога нямаше изстъпления подобни вам. :)))


41. wonder - Благодаря за втория минус, чу-че-ла! :)))
15.04 13:49
13:39 - selena1
13:30 - selena1
13:23 - kanibalut
13:10 - kanibalut
12:25 - kanibalut
12:05 - kanibalut
11:23 - kanibalut
11:03 - kanibalut
10:23 - kanibalu


Това какво общо има с харесването ми на поезията на Валери Станков и начина ми на коментиране?
Не смятам, че Дела Раи те е молила да разнасяш коментара и', едва ли не като неин съглашател! Тя има право на своето мнение и го е изразила. Аз къде и' възразих? Това значи ли, че трябва да нямам свое виждане? Защо? Аз я харесвам като поет и човек! Не съм казвала, че я харесвам, защото тя харесва или не харесва някой? Мисля, че е достатъчно интелигентна да уважи и моите харесвания. Не я слагай за параван, полигоре. Не е мъжко! Нито честно! Нито достойно!
цитирай
53. zabunova - Някой ме замеси в този спор,
06.05.2011 14:14
без да знам за какво става дума! Отскоро съм и много неща не са ми ясни! Отделно е, че по публикации познавам 4-5 човека. Нямам квалификацията да бъда някому критик и не бих си го позволила, нито ме интересува чете ли ме някой, освен тези 4-5 човека и няколко приятели отвън. Не ми пука гласуват ли за мен и на коя страница съм (това, последното пък въобще не ми е ясно!) Нямам никакви претенции към никого и за нищо! Съжалявам, но аз в този "филм" не играя! Моят живот тече вън. В блога влизам за приятен отдих!
цитирай
54. asthfghl - Гледам и не вярвам на ушите си
06.05.2011 14:16
Хората си губят времето с подобни препирни? Странно...

Има къде-къде по-важни неща от това кой какво казал под някакво си хайку, на кого му били писали повече шестици в училище и... абе въобще... сблъсък на егота = грозна работа. И обикновено никой не е прав.

А това кой колко плюсчета имал и кой бил на "Първа" - това пък е най-глупавото нещо, за което може да се впряга един човек.
цитирай
55. bizcocho - без да знам за какво става дума! О...
06.05.2011 14:24
zabunova написа:
без да знам за какво става дума! Отскоро съм и много неща не са ми ясни! Отделно е, че по публикации познавам 4-5 човека. Нямам квалификацията да бъда някому критик и не бих си го позволила, нито ме интересува чете ли ме някой, освен тези 4-5 човека и няколко приятели отвън. Не ми пука гласуват ли за мен и на коя страница съм (това, последното пък въобще не ми е ясно!) Нямам никакви претенции към никого и за нищо! Съжалявам, но аз в този "филм" не играя! Моят живот тече вън. В блога влизам за приятен отдих!


Аз също недоумявах, защото така и не видях коментар със споменатото име. Даже се извинявам, ако съм надничала във блога ти и не си спомням ника. Доста блогове поглеждам, но не на всички помня никовете...
Аз също влизам повече за да чета, отколкото да публикувам, макар че не знам дали няма да сменя периода на публикувани постинги занапред. Но определено като коментирам някой не смятам, че той трябва да е по избор на даден блогър, нито пък под негово диригенство.
Благодаря, че се обадихте. Поне 5-6 пъти преравях коментариите да търся споменатия ник и реших, че е изчезнал, както няколко други, а то просто е нямало такъв коментар. :)
Весело доизкарване на празника! :)))
цитирай
56. bizcocho - Хората си губят времето с подобни ...
06.05.2011 14:31
asthfghl написа:
Хората си губят времето с подобни препирни? Странно...

Има къде-къде по-важни неща от това кой какво казал под някакво си хайку, на кого му били писали повече шестици в училище и... абе въобще... сблъсък на егота = грозна работа. И обикновено никой не е прав.

А това кой колко плюсчета имал и кой бил на "Първа" - това пък е най-глупавото нещо, за което може да се впряга един човек.


Мен лично никога не ме е вълнувало кой е на първа. Ни един постинг по темата нямам, а и както писах вече в по-горен коментар пускам много рядко от един постинг на месец, не от нямане на какво, а точно заради нечии ламтежи и мрънкания, които я заливат.
Не ми е познат ника ви. Може би вие се занимавате със сериозните въпроси? Аз си пускам по някое стихче и обичам да чета творбите от поетичната категория и постинги от другите категории, които ми се виждат на мен интересни.
Не разбрах мнението ви относно това, дали трябва да коментирате нечий постинг така, както на някой друг му харесва?
цитирай
57. spass - Не бъдете жестоки!
06.05.2011 14:41
Бизкочо, уважавам правото ти да се защитиш от нападките на Павел Горинов, както и да защитиш предпочитанията си. Разбира се, че си права. Моля тебе, а и всички, които сте скочили срещу г-н Горинов да бъдете поне малко снизходителни. Никой не е виновен, че е болен. Най-малко са виновни тези, които страдат от параноидна циклофрения. След като е загубил родителите си, господинът е останал съвсем сам и няма кой да се грижи за него. Етапите на ремисия при него са вече все по-редки и все по-кратки. Ако можехте да видите как изглежда сега... Доста от клошарите изглеждат по-добре. Бъдете снизходителни. Хората с такова заболяване имат идеи фикс и ги бранят ожесточено. Неговата идея за чистота в поезията се е изродила и се е съсредоточила единствено и само срещу Валери Станков и хората, които харесват поезията му. Нямах намерение да се обаждам в този спор, но той е наистина безсмислен. Горинов трябва да се лекува, а не да се напада.
И все пак - празник е. Честит празник на всички и св.Георги да ви помага!
цитирай
58. bizcocho - Бизкочо, уважавам правото ти да се ...
06.05.2011 14:57
spass написа:
Бизкочо, уважавам правото ти да се защитиш от нападките на Павел Горинов, както и да защитиш предпочитанията си. Разбира се, че си права. Моля тебе, а и всички, които сте скочили срещу г-н Горинов да бъдете поне малко снизходителни. Никой не е виновен, че е болен. Най-малко са виновни тези, които страдат от параноидна циклофрения. След като е загубил родителите си, господинът е останал съвсем сам и няма кой да се грижи за него. Етапите на ремисия при него са вече все по-редки и все по-кратки. Ако можехте да видите как изглежда сега... Доста от клошарите изглеждат по-добре. Бъдете снизходителни. Хората с такова заболяване имат идеи фикс и ги бранят ожесточено. Неговата идея за чистота в поезията се е изродила и се е съсредоточила единствено и само срещу Валери Станков и хората, които харесват поезията му. Нямах намерение да се обаждам в този спор, но той е наистина безсмислен. Горинов трябва да се лекува, а не да се напада.
И все пак - празник е. Честит празник на всички и св.Георги да ви помага!


!!!!!!!!!!!!!! Изненадана съм и шокирана от този коментар... Да! Аз знам за това, което пишете... Затова и месеци наред съм повече и от снизходителна към полигор, но... нямам диплома за психиатър! Доста месеци не обръщам внимание на опитите му за настойничество, но без лекарски тренинг съм и реших ясно да изразя позицията си, без да се съобразявам с болестното му състояние.
цитирай
59. bizcocho - полигоре, мисленето е процес много ...
06.05.2011 14:58
анонимен написа:
полигоре, мисленето е процес много сложен за теб, за това не се мъчи да мислиш, а спри със злобата..

цитирай
60. bizcocho - само да попитам полигор, в кой от ...
06.05.2011 15:01
анонимен написа:
bizcocho написа:
анонимен написа:
само да попитам полигор, в кой от всичките си обори ( профила ) ще даде отговор, защо го мъчи тази злоба?:)


Забрави за въпроса си. Той сега пише анонимни коментари тук, в своя защита. :) Пуснах първо тях, а после твоя. :)


веднага разбрах какво прави, това доказва само едно, че наистина е за психиатър.
а от какво се защитава? да спре да плюе по хората и всичко, ще е наред. да си драска неговите си неща и да не влиза в блоговете на хората които не харесва, да не казва кой какво трябва и не трябва да прави, всеки може да пише каквото си поиска и по начина, по който поиска, а ако на някой не му харесва, да не чете.


Определено съм за тази позиция.
цитирай
61. bizcocho - само да попитам полигор, в кой от ...
06.05.2011 15:22
анонимен написа:
bizcocho написа:
анонимен написа:
bizcocho написа:
анонимен написа:
само да попитам полигор, в кой от всичките си обори ( профила ) ще даде отговор, защо го мъчи тази злоба?:)


Забрави за въпроса си. Той сега пише анонимни коментари тук, в своя защита. :) Пуснах първо тях, а после твоя. :)


веднага разбрах какво прави, това доказва само едно, че наистина е за психиатър.
а от какво се защитава? да спре да плюе по хората и всичко, ще е наред. да си драска неговите си неща и да не влиза в блоговете на хората които не харесва, да не казва кой какво трябва и не трябва да прави, всеки може да пише каквото си поиска и по начина, по който поиска, а ако на някой не му харесва, да не чете.


Определено съм за тази позиция.


само полигор е против тази позиция:)
а някой да знае, дали е излязъл най новия модел полигор? за полигор1 питам, защото ми липсва в колекцията от полигоровци, този модел:)


Аз определено не знам. Мяркат се всякакви. Не го чета, но се набиват на очи номерациите му, че са си доста. Той и други никове има, освен наименуваните полигор, ако не ги е изтрил. Вчера от два различни пусна постинги с възмущението си от личността ми. Забелязах втория като излезнах, но така и не го отворих. Не смятам, че е имало изказване, което да не съм прочела поне сто пъти из всевъзможни постинги с всякаква тематика.
цитирай
62. dolsineq - Честит празник! Знаете, че на вкус и ...
06.05.2011 15:26
Честит празник! Знаете, че на вкус и цвет товорищи нет! Хубав ден на всички! :)
цитирай
63. bizcocho - Честит празник! Знаете, че на вкус и ...
06.05.2011 15:28
dolsineq написа:
Честит празник! Знаете, че на вкус и цвет товорищи нет! Хубав ден на всички! :)


Аз лично знам. Този, който иска да ме убеди, че трябва да харесвам това което и той и по начин, който и той, явно не го знае. :)
Весело изкарване на празника! :)
цитирай
64. bizcocho - това че си толкова грозна ли те ож...
06.05.2011 15:31
анонимен написа:
това че си толкова грозна ли те ожесточава блогово?
никой не е виновен, драга! освен природата...


Дали заради това не мога да бъда подлога на полигор? Ти как мислиш? А ти красива, нали?
цитирай
65. bizcocho - само да попитам полигор, в кой от ...
06.05.2011 15:38
анонимен написа:
bizcocho написа:
анонимен написа:
bizcocho написа:
анонимен написа:
bizcocho написа:
анонимен написа:
само да попитам полигор, в кой от всичките си обори ( профила ) ще даде отговор, защо го мъчи тази злоба?:)


Забрави за въпроса си. Той сега пише анонимни коментари тук, в своя защита. :) Пуснах първо тях, а после твоя. :)


веднага разбрах какво прави, това доказва само едно, че наистина е за психиатър.
а от какво се защитава? да спре да плюе по хората и всичко, ще е наред. да си драска неговите си неща и да не влиза в блоговете на хората които не харесва, да не казва кой какво трябва и не трябва да прави, всеки може да пише каквото си поиска и по начина, по който поиска, а ако на някой не му харесва, да не чете.


Определено съм за тази позиция.


само полигор е против тази позиция:)
а някой да знае, дали е излязъл най новия модел полигор? за полигор1 питам, защото ми липсва в колекцията от полигоровци, този модел:)


Аз определено не знам. Мяркат се всякакви. Не го чета, но се набиват на очи номерациите му, че са си доста. Той и други никове има, освен наименуваните полигор, ако не ги е изтрил. Вчера от два различни пусна постинги с възмущението си от личността ми. Забелязах втория като излезнах, но така и не го отворих. Не смятам, че е имало изказване, което да не съм прочела поне сто пъти из всевъзможни постинги с всякаква тематика.


В Хисаря от скука всички, ще станат "поети". За съжаление на там вървят нещата. Дано стане нещо и да нямат нет един месец, поне да си починат хората от тях малко.
Полигоре вместо да си правиш профили, си стой със стадото на някоя полянка, хем и твоята глава няма да те боли, когато видиш поредния добър стих на Чу, хем и ние, ще си починем от твоите глупости и злоба.
Не разбра ли, че освен за овчар, за друго не ставаш. Дано майка ти и баща ти, не ти платят нета следващия месец, да си починеме от присъствието ти за известно време.


анонимен..прочети ком.64,65/spass/...
цитирай
66. bizcocho - това че си толкова грозна ли те ож...
06.05.2011 15:39
анонимен написа:
bizcocho написа:
анонимен написа:
това че си толкова грозна ли те ожесточава блогово?
никой не е виновен, драга! освен природата...


Дали заради това не мога да бъда подлога на полигор? Ти как мислиш? А ти красива, нали?


Полигоре, не знам кой за какво е виновен, знам само, че майка ти е адски виновна, че не си е затваряла краката, като млада...


... от мен тук мълчание...
цитирай
67. bizcocho - Грозна си, драга. и си подлога на ...
06.05.2011 15:43
анонимен написа:
Грозна си, драга. и си подлога на чу-че-ло-то поради тази причина.
жал ми е за теб, грозота... колко е тъжно това...боже, помогни на грозната стара жена!


Полигоре? Добре ли си? Не очаквам вече доводи от теб, но и не ти желая усмирителната риза...
цитирай
68. bizcocho - не е лошо наистина да помълчиш ма...
06.05.2011 15:52
анонимен написа:
не е лошо наистина да помълчиш малко! на Гергьовден точно, цели 8 часа клечиш тук и пишеш глупости!? няма ли с кого да празнувш, бульо??? баси и безочието и простотията :(((


Аз съм се спряла един ден на компа за по-дълго, а ти насред празник наистина ли няма с кого да празнуваш, че 8 часа си в блога? Мен ми приготвят, така съм случила, че ми принасят... няма да е вечно, но... за сега е така :)
Не разбрах мнението ти по въпроса дали човек трябва сам да харесва нещо или да чака да го пратят?
цитирай
69. zarumitu - Женя!Възпитанието е необходимо за ...
06.05.2011 15:57
Женя!Възпитанието е необходимо за всеки,но следва ли то да бъде еднакво за всички?
Мисля,че всеки нормален човек би преценил, кой какво възпитание има и на какво интелектуално ниво е.Твоята ясна позиция е достатъчно обоснована и аргументирана.

За теб ще цитирам следното:
"Свободният човек,
който познава себе си, е великодушен, отзивчив, любезен и способен да
се радва еднакво,когато дава и когато получава...!"

А за полигор:
Любимо място на хейтърите са популярните форуми, блогове и чатове. Там можеш да "облъчиш" гоямо количество хора със собствената си неприязън, без никой да знае кой си и какъв си. Аудиторията е гарантирана, а "посланието" ще достигне не само този, за когото е преднзначено, но и всеки дръзнал да се зачете (включи) в определена дискусия."

Весел празник!
цитирай
70. bizcocho - това че си толкова грозна ли те ож...
06.05.2011 15:57
анонимен написа:
bizcocho написа:
анонимен написа:
bizcocho написа:
анонимен написа:
това че си толкова грозна ли те ожесточава блогово?
никой не е виновен, драга! освен природата...


Дали заради това не мога да бъда подлога на полигор? Ти как мислиш? А ти красива, нали?


Полигоре, не знам кой за какво е виновен, знам само, че майка ти е адски виновна, че не си е затваряла краката, като млада...


... от мен тук мълчание...


прочетох ком. 64 и 65, истина ли е това?!


Изобщо не съм смятала да го споменавам... Много се изненадах, че някой го знае...Очаквах всичко, но не и това...
Но въпреки този факт, не смятам, че трябва да бъда хулена от когото и да е, заради това, че държа да имам лично мнение!
цитирай
71. bizcocho - Женя!Възпитанието е необходимо за ...
06.05.2011 16:07
zarumitu написа:
Женя!Възпитанието е необходимо за всеки,но следва ли то да бъде еднакво за всички?
Мисля,че всеки нормален човек би преценил, кой какво възпитание има и на какво интелектуално ниво е.Твоята ясна позиция е достатъчно обоснована и аргументирана.

За теб ще цитирам следното:
"Свободният човек,
който познава себе си, е великодушен, отзивчив, любезен и способен да
се радва еднакво,когато дава и когато получава...!"

А за полигор:
Любимо място на хейтърите са популярните форуми, блогове и чатове. Там можеш да "облъчиш" гоямо количество хора със собствената си неприязън, без никой да знае кой си и какъв си. Аудиторията е гарантирана, а "посланието" ще достигне не само този, за когото е преднзначено, но и всеки дръзнал да се зачете (включи) в определена дискусия."

Весел празник!


Разбирам те зарумито, но то бива великодушие, то бива кепенци, ама... да нападне така един нов блог и то много качествен, само защото съм била коментирала вътре...Това просто не вярвам и най-върлите тролове да аплодират!
цитирай
72. asthfghl - 63.
06.05.2011 16:12
> както писах вече в по-горен коментар пускам много рядко от един постинг на месец, не от нямане на какво, а точно заради нечии ламтежи и мрънкания, които я заливат

Лошо е, че се влияеш от това какво мислят хората. Има много лесен начин да предотвратиш заливането с мрънкания. Просто отиваш в "Настройки" -> Общи настройки -> Модериране. И цъкаш на опцията "модериране на коментари". Така ще можеш да одобряваш само не-мрънкащите.

> Може би вие се занимавате със сериозните въпроси?

Не мисля, че това има отношение към случая, но благодаря за интереса. Занимавам се с всичко, което ми се стори любопитно. А ника ми е свързан с един герой на Тери Пратчет.

> дали трябва да коментирате нечий постинг така, както на някой друг му харесва?

Всеки трябва да бъде себе си и да прави това, което му идва отвътре. Все пак малко уважение и учтивост няма да навреди. Повече по темата:

http://asthfghl.blog.bg/politika/2010/11/03/kak-da-vodim-normalen-debat.629081
цитирай
73. bizcocho - 79. asthfghl
06.05.2011 16:27
Благодаря, че се ангажира да прочетеш отговора ми. И аз се връщам към постинги за това.
Не, аз го бях оставила да си приказва каквото си иска, но да се нахвърли така срещу нищо неподозиращ блогер, само за това, че съм го коментирала.... честно казано, почувствах се виновна пред човека, а блога му ми е по вкуса и ще го чета, но не и като с това поставям автора в стресова ситуация, заради неспирното вилнеене на полигор.
Не съм чела Тери Пратчет. Веднъж чух едно от децата ми, че коментираше с познати този автор и разбрах и няколко откъси от книгите му в един блог съм проследила. :)
Благодаря за ясно изказаната позиция, относно постинга!
Ще погледна и линка/ постинга/. :) Благодаря! :)
цитирай
74. bizcocho - анонимни, резнаха ви коментарите. ...
06.05.2011 16:28
анонимни, резнаха ви коментарите. Не съм ги изтрила аз.
цитирай
75. deleted-4udovi6teto - Присъединявам се изцяло към призива на Спас:
06.05.2011 16:33
"Бизкочо, уважавам правото ти да се защитиш от нападките на Павел Горинов, както и да защитиш предпочитанията си. Разбира се, че си права. Моля тебе, а и всички, които сте скочили срещу г-н Горинов да бъдете поне малко снизходителни. Никой не е виновен, че е болен. Най-малко са виновни тези, които страдат от параноидна циклофрения. След като е загубил родителите си, господинът е останал съвсем сам и няма кой да се грижи за него. Етапите на ремисия при него са вече все по-редки и все по-кратки. Ако можехте да видите как изглежда сега... Доста от клошарите изглеждат по-добре. Бъдете снизходителни. Хората с такова заболяване имат идеи фикс и ги бранят ожесточено. Неговата идея за чистота в поезията се е изродила и се е съсредоточила единствено и само срещу Валери Станков и хората, които харесват поезията му. Нямах намерение да се обаждам в този спор, но той е наистина безсмислен. Горинов трябва да се лекува, а не да се напада."

Честит Гергьовден, Женя!
Ти днес направо утрепа ламята! :-)))))))))))))
Чу

цитирай
76. bizcocho - 83. анонимен - ти ги резна другите в ...
06.05.2011 16:46
83. анонимен - ти ги резна другите в модерацията, нали грозотио? :-)))))))))))))))))))))))))))) бъзла!
16:39
bizcocho написа:
анонимни, резнаха ви коментарите. Не съм ги изтрила аз.

Не, не съм аз. Излишно е да спорим за това. Дори и реално анонимните знаят за изтриването на коментарите.Въпреки че не казваш нищо по въпроса в постинга, те копирам, защото ще те изтрият и теб.
цитирай
77. bizcocho - "Бизкочо, уважавам правото ...
06.05.2011 16:54
4udovi6teto написа:
"Бизкочо, уважавам правото ти да се защитиш от нападките на Павел Горинов, както и да защитиш предпочитанията си. Разбира се, че си права. Моля тебе, а и всички, които сте скочили срещу г-н Горинов да бъдете поне малко снизходителни. Никой не е виновен, че е болен. Най-малко са виновни тези, които страдат от параноидна циклофрения. След като е загубил родителите си, господинът е останал съвсем сам и няма кой да се грижи за него. Етапите на ремисия при него са вече все по-редки и все по-кратки. Ако можехте да видите как изглежда сега... Доста от клошарите изглеждат по-добре. Бъдете снизходителни. Хората с такова заболяване имат идеи фикс и ги бранят ожесточено. Неговата идея за чистота в поезията се е изродила и се е съсредоточила единствено и само срещу Валери Станков и хората, които харесват поезията му. Нямах намерение да се обаждам в този спор, но той е наистина безсмислен. Горинов трябва да се лекува, а не да се напада."

Честит Гергьовден, Женя!
Ти днес направо утрепа ламята! :-)))))))))))))
Чу



И ти ли си знаел, Капитане? Не предполагах...Аз си мълчах... И пак щях... Но не и за това, да се опитват да ме манипулират!
......................
Благодаря, Капитане! Честит празник и на теб!
цитирай
78. анонимен - Ей че е весело.
06.05.2011 17:05
Сбърках забунова със забавната - лесно е да се види.
Някои анонимни коментари показват отношението си към Станков, чието нелепо обожествяване е жалко.
А върхът на гадните анонимни същества е т.нар. спасс с кух блог,, който си измисля някаква моя самоличност и с това показва облика на лаещите по мен червеи.
С две думи - фактът, че десетина човека осакатяват поезията, превръщайки един чалга поет в божество, не променя истината - ТКЗС-то на Чу е нелепо и смешно образувание.
А аз анонимни коментари не пиша - имам си никове за целта.
Йотова нещо споменава " Буквите" - нейният любим сайт, откъдето открадна един текст на нелнокиа.
Блогерите, които осъзнават, че чудерастите осмърдяха сайта, са значително повече. И след тоя пост са станали още повече.
А за коментара на уондър - той е точно по темата на поста.
Ти искаш да си останеш същата - аз показвам какъв е идеологът ти.
цитирай
79. bizcocho - Сбърках забунова със забавната - ...
06.05.2011 17:11
polligor7 написа:
Сбърках забунова със забавната - лесно е да се види.
Някои анонимни коментари показват отношението си към Станков, чието нелепо обожествяване е жалко.
А върхът на гадните анонимни същества е т.нар. спасс с кух блог,, който си измисля някаква моя самоличност и с това показва облика на лаещите по мен червеи.
С две думи - фактът, че десетина човека осакатяват поезията, превръщайки един чалга поет в божество, не променя истината - ТКЗС-то на Чу е нелепо и смешно образувание.
А аз анонимни коментари не пиша - имам си никове за целта.
Йотова нещо споменава " Буквите" - нейният любим сайт, откъдето открадна един текст на нелнокиа.
Блогерите, които осъзнават, че чудерастите осмърдяха сайта, са значително повече. И след тоя пост са станали още повече.
А за коментара на уондър - той е точно по темата на поста.
Ти искаш да си останеш същата - аз показвам какъв е идеологът ти.


полигор, не е нужно да ги сипеш по два еднакви. Ще го пусна каквото си написал. Четях нещо интересно. това, че съм пуснала постинг, не значи, че съм се вторачила в светването на коментар...
цитирай
80. bizcocho - Сбърках забунова със забавната - ...
06.05.2011 17:17
polligor7 написа:
Сбърках забунова със забавната - лесно е да се види.
Някои анонимни коментари показват отношението си към Станков, чието нелепо обожествяване е жалко.
А върхът на гадните анонимни същества е т.нар. спасс с кух блог,, който си измисля някаква моя самоличност и с това показва облика на лаещите по мен червеи.
С две думи - фактът, че десетина човека осакатяват поезията, превръщайки един чалга поет в божество, не променя истината - ТКЗС-то на Чу е нелепо и смешно образувание.
А аз анонимни коментари не пиша - имам си никове за целта.
Йотова нещо споменава " Буквите" - нейният любим сайт, откъдето открадна един текст на нелнокиа.
Блогерите, които осъзнават, че чудерастите осмърдяха сайта, са значително повече. И след тоя пост са станали още повече.
А за коментара на уондър - той е точно по темата на поста.
Ти искаш да си останеш същата - аз показвам какъв е идеологът ти.


Помолих те да не ползваш името на уондер за свой щит. Твърде далече е тя от твоя свят, за да смяташ, че може да ти е компания. А сега добре ти и' прочети коментара и си спомни за мнимото нейно лично, което бе публикувал в изтритият ти наскоро ник полигор. От там нататък по въпроса разсъждавай без моя помощ.
А доколкото до коментара на спасс, аз наистина не знаех, че някой знае това...
цитирай
81. fartuni2011 - Остани си такава мила! Поздрави...
06.05.2011 17:20
Остани си такава мила! Поздрави!
Усмихвай се и бъди себе си! Лек ден!
цитирай
82. yotovava - Всъщност
06.05.2011 17:23
знае се от всички, Горинов, носи се из мрежата, допълва се оттук-оттам. В Буквите си толериран, за което си има причини. Но никой от добрите автори не те обича. Текстът на Нелнокия беше в книгите.бг, за което беше испоменато в коментарите и не ме амбицирай аз да докажа откъде пък той е взет - има го в печатно издани като идея.
Ти също крадеш, и то много яко.


И додето претърсвам далечни небета
с изранени от скитане ум и нозе,
като кърт, сврял резците си в корен на цвете,
ноемврийският студ ме гризе.

Това е стих на Барона

а това е от твой стих, публикуван три дена след неговия

бавно мрак ни гризе,
а надеждите капят
с изподрани нозе...

Някак си не може да не се натрапи сходството, нали!
цитирай
83. анонимен - bizcocho
06.05.2011 17:29
Що им се даваш на тия помияри? Не им се обяснявай. Заеби ги.
цитирай
84. bizcocho - Остани си такава мила! Поздрави...
06.05.2011 17:29
fartuni2011 написа:
Остани си такава мила! Поздрави!
Усмихвай се и бъди себе си! Лек ден!


На достатъчно години съм, мило момиче и здраво държа живота си в ръце, за да е възможно да бъда манипулирана. Това се опитах да обесня на полигор, но него това не го устройва и...
Весела вечер! :))
цитирай
85. bizcocho - знае се от всички, Горинов, носи се ...
06.05.2011 17:32
yotovava написа:
знае се от всички, Горинов, носи се из мрежата, допълва се оттук-оттам. В Буквите си толериран, за което си има причини. Но никой от добрите автори не те обича. Текстът на Нелнокия беше в книгите.бг, за което беше испоменато в коментарите и не ме амбицирай аз да докажа откъде пък той е взет - има го в печатно издани като идея.
Ти също крадеш, и то много яко.


И додето претърсвам далечни небета
с изранени от скитане ум и нозе,
като кърт, сврял резците си в корен на цвете,
ноемврийският студ ме гризе.

Това е стих на Барона

а това е от твой стих, публикуван три дена след неговия

бавно мрак ни гризе,
а надеждите капят
с изподрани нозе...

Някак си не може да не се натрапи сходството, нали!


!? !!!
цитирай
86. bizcocho - Що им се даваш на тия помияри? Не им се ...
06.05.2011 17:39
gargoo написа:
Що им се даваш на тия помияри? Не им се обяснявай. Заеби ги.


Ами той е един - ту с ник, ту анонимно. Като иска да ме плюе, има си блог. Всеки прави в блога каквото може - един твори, друг плюе. Но трябва ли да си затваряме очите, когато нищо не подозиращ човек си го отнася, само за това че пише хубаво? Че аз не искам да се впиша в желанията на полигор, който иска едно - да не чета автор, който той не харесва? Ама то съвсем на психиатрия ще го докараме, ако и такива претенции се развихрят...
цитирай
87. анонимен - bizcocho
06.05.2011 17:52
Горския не се дразни, че четеш. Иска да те прасне. Слушай какво ти говоря.
цитирай
88. анонимен - bizcocho
06.05.2011 17:54
Горския не се дразни, че четеш. Иска да те праска. Слушай какво ти говоря.
цитирай
89. spass - Ех,Горинов...
06.05.2011 17:55
Трябваше да спомена истината, но го направих, за да спрат да те нападат, а да ти съчувстват малко и да разберат смисъла на реакциите ти. А истината я зная от Лина от Хасково, една от малкото ти останали роднини. Или нямаш и такава роднина? Имам и актуални твои снимки, но не мисля, че е нужно да ги публикувам... засега.
цитирай
90. bizcocho - Горския не се дразни, че четеш. Иска ...
06.05.2011 18:02
gargoo написа:
Горския не се дразни, че четеш. Иска да те прасне. Слушай какво ти говоря.


:) не си падам по нетната любов :))))))) Мисля, че е всеизвестно :))))) Но и тези, които си падат, не знам на кое ще му се вържат :)))) Но те както си искат...
цитирай
91. анонимен - bizcocho
06.05.2011 18:04
не си падаш, ама колко лични ти написа Полигорчик, я кажи.
цитирай
92. анонимен - Не е ми в ред компютъра, затова излизат по 2 пъти коментарите.
06.05.2011 18:04
Обясних ти, че не пиша анонимно - ако имаше литературен усет, щеше да видиш, че стилът на анонимните е съвсем различен.
Анонимен е оня спасс, който си е направил блог днес което значи, че е някой от вас, тъй като никой нищо не знае за мен, най-малко пък ти.
А тук цялата низост на вашата групичка блясва като стих на Чу.
"Знае се, говори се, всички знаят" - ето го развъдникът на долни клюки и интриги.
Йотова го показва кристално ясно. " Допълва се оттук оттам". От чудерастите.
Когато ме критикуват в пост/ което ми е много любимо нещо/, аз излизам и воювам с критиците.
Докато Чу се крие страхливо и си подава носа само ако някой друг почне да лае.
Нищо от писаното от мен не показва така морала ви, както тоя спасс.Въплъщение на човешката мръсотия.
А сега пак за Буквите. Никой не ме толерира. Там, Йотова, е единственото нормално място, където вие с барона не осмърдявате сайта с лигите си като в Откровения и тук, ами се пише нормално. И днес са обяснили, че " Поздрав, хареса ми"не са коментари, явно за Галена, която заедно с тебе наводняваше сайта с идиотски цвиления за барона, чийто стих изобщо не съм чел, тъй като намирам поезията му за противна и блудкава и затова я критикувам.
Сега без вас в Буквите е чисто и свежо.
И накрая да вметна, че един ник, който взе за мен, ти обясни, че точно
при теб е налице сериозна аномалия - да се ровиш из блоговете ми.
Във всеки мой блог има постове, а в тоя на вашия спасс няма нищо.
Освен вашият идеален образ - на клюкари, интриганти и лъжци.
Безкрайно благодаря, че сами си го показахте.
Спасс, от появата ти целият интернет ще вони доста дълго и ще показва облика на чудераста.
цитирай
93. bizcocho - Горския не се дразни, че четеш. Иска ...
06.05.2011 18:05
gargoo написа:
Горския не се дразни, че четеш. Иска да те прасне. Слушай какво ти говоря.


Това, че някои му казват горския, чувам за първи път.
цитирай
94. rustam - Какво значи това-
06.05.2011 18:08
искам да си остана такава?
Че то и да искаш да се промениш, едва ли можеш да станеш по-умна или по-истерична. Дори самият факт, че на Гергьовден висиш като паяк в Блога 10 часа и ни занимаваш със себе си, е достатъчно красноречив. Доста глуповато поведение.
И недей да излизаш с дрънканиците, че те обгрижвали и дрън-дрън.
Никаква статия не можеш да напишеш за онзи Станков блудкаж.
И въобще ни си надскочила Полигор. Писаниците ти са фалшиви, наивни и кичозни.
цитирай
95. rustam - За горския - ок
06.05.2011 18:09
а за това, че иска да те прасне, не за първи?
Така ли?
цитирай
96. bizcocho - не си падаш, ама колко лични ти на...
06.05.2011 18:10
gargoo написа:
не си падаш, ама колко лични ти написа Полигорчик, я кажи.


В интерес на истината - нито едно. Преди време една жена си бе направила мъжки ник и... то бяха едни рози, едно чудо... за да развере как ще реагирам... Беше излишно, но... Поради други причини, много след като се спотаи въпросния ник, друг човек я разкри, а аз научих мълвата... както и коя е... пишеше ми и от женския ник, на който съм отговаряла... Абе... луда работа... :((((
цитирай
97. bizcocho - 101. rustam - За горския - ок 1...
06.05.2011 18:13
101. rustam - За горския - ок
18:09
а за това, че иска да те прасне, не за първи?
Така ли?

Рустам, за тези му апетити питай полигор. Мен те не ме вълнуват!
цитирай
98. bizcocho - искам да си остана такава? Че то и ...
06.05.2011 18:16
rustam написа:
искам да си остана такава?
Че то и да искаш да се промениш, едва ли можеш да станеш по-умна или по-истерична. Дори самият факт, че на Гергьовден висиш като паяк в Блога 10 часа и ни занимаваш със себе си, е достатъчно красноречив. Доста глуповато поведение.
И недей да излизаш с дрънканиците, че те обгрижвали и дрън-дрън.
Никаква статия не можеш да напишеш за онзи Станков блудкаж.
И въобще ни си надскочила Полигор. Писаниците ти са фалшиви, наивни и кичозни.


Имаш право на мнение, руслан и си го каза. Не съвпада с моето, но това не значи, че ще хукна да плюя по всевъзможни постинги, че мислеш различно.
цитирай
99. bizcocho - Трябваше да спомена истината, но го ...
06.05.2011 18:20
spass написа:
Трябваше да спомена истината, но го направих, за да спрат да те нападат, а да ти съчувстват малко и да разберат смисъла на реакциите ти. А истината я зная от Лина от Хасково, една от малкото ти останали роднини. Или нямаш и такава роднина? Имам и актуални твои снимки, но не мисля, че е нужно да ги публикувам... засега.


Този коментар не е към мен...
цитирай
100. анонимен - Дедо Русти, сус бе манаф
06.05.2011 18:26
Дедо Русти, сус бе манаф
цитирай
101. bizcocho - Обясних ти, че не пиша анонимно - ако ...
06.05.2011 18:34
polligor7 написа:
Обясних ти, че не пиша анонимно - ако имаше литературен усет, щеше да видиш, че стилът на анонимните е съвсем различен.
Анонимен е оня спасс, който си е направил блог днес което значи, че е някой от вас, тъй като никой нищо не знае за мен, най-малко пък ти.
А тук цялата низост на вашата групичка блясва като стих на Чу.
"Знае се, говори се, всички знаят" - ето го развъдникът на долни клюки и интриги.
Йотова го показва кристално ясно. " Допълва се оттук оттам". От чудерастите.
Когато ме критикуват в пост/ което ми е много любимо нещо/, аз излизам и воювам с критиците.
Докато Чу се крие страхливо и си подава носа само ако някой друг почне да лае.
Нищо от писаното от мен не показва така морала ви, както тоя спасс.Въплъщение на човешката мръсотия.
А сега пак за Буквите. Никой не ме толерира. Там, Йотова, е единственото нормално място, където вие с барона не осмърдявате сайта с лигите си като в Откровения и тук, ами се пише нормално. И днес са обяснили, че " Поздрав, хареса ми"не са коментари, явно за Галена, която заедно с тебе наводняваше сайта с идиотски цвиления за барона, чийто стих изобщо не съм чел, тъй като намирам поезията му за противна и блудкава и затова я критикувам.
Сега без вас в Буквите е чисто и свежо.
И накрая да вметна, че един ник, който взе за мен, ти обясни, че точно
при теб е налице сериозна аномалия - да се ровиш из блоговете ми.
Във всеки мой блог има постове, а в тоя на вашия спасс няма нищо.
Освен вашият идеален образ - на клюкари, интриганти и лъжци.
Безкрайно благодаря, че сами си го показахте.
Спасс, от появата ти целият интернет ще вони доста дълго и ще показва облика на чудераста.


Полигор, този ник спасс ме чете , мисля, че от година. В началото пишеше коментари при мен, но сега влиза само да чете, така че... не е току що регистрирал се. На който му се рови, да рови да търси коментарии при мен от такъв ник. Аз не ще да ровя.
По "буквите" не ме интересува, защото там нито чета, нито коментирам
/следва,че не се събр
цитирай
102. bizcocho - Обясних ти, че не пиша анонимно - ако ...
06.05.2011 18:39
polligor7 написа:
Обясних ти, че не пиша анонимно - ако имаше литературен усет, щеше да видиш, че стилът на анонимните е съвсем различен.
Анонимен е оня спасс, който си е направил блог днес което значи, че е някой от вас, тъй като никой нищо не знае за мен, най-малко пък ти.
А тук цялата низост на вашата групичка блясва като стих на Чу.
"Знае се, говори се, всички знаят" - ето го развъдникът на долни клюки и интриги.
Йотова го показва кристално ясно. " Допълва се оттук оттам". От чудерастите.
Когато ме критикуват в пост/ което ми е много любимо нещо/, аз излизам и воювам с критиците.
Докато Чу се крие страхливо и си подава носа само ако някой друг почне да лае.
Нищо от писаното от мен не показва така морала ви, както тоя спасс.Въплъщение на човешката мръсотия.
А сега пак за Буквите. Никой не ме толерира. Там, Йотова, е единственото нормално място, където вие с барона не осмърдявате сайта с лигите си като в Откровения и тук, ами се пише нормално. И днес са обяснили, че " Поздрав, хареса ми"не са коментари, явно за Галена, която заедно с тебе наводняваше сайта с идиотски цвиления за барона, чийто стих изобщо не съм чел, тъй като намирам поезията му за противна и блудкава и затова я критикувам.
Сега без вас в Буквите е чисто и свежо.
И накрая да вметна, че един ник, който взе за мен, ти обясни, че точно
при теб е налице сериозна аномалия - да се ровиш из блоговете ми.
Във всеки мой блог има постове, а в тоя на вашия спасс няма нищо.
Освен вашият идеален образ - на клюкари, интриганти и лъжци.
Безкрайно благодаря, че сами си го показахте.
Спасс, от появата ти целият интернет ще вони доста дълго и ще показва облика на чудераста.


"докато Чу се крие страхливо" - не виждам какво общо има тук присъствието на Валери Станков? Спора е между мен и теб. Той си каза мнението за постинга ми.
цитирай
103. bizcocho - 33. wonder - Благодаря за минуса, В. ...
06.05.2011 18:50
анонимен написа:
bizcocho написа:
[quote=poligor6]33. wonder - Благодаря за минуса, В.С. и спри да ми досаждаш с ЛС и коменти.
15.04 12:38
В моя блог си Персона нон грата от мига на прозрението ми за духовното ти падение като личност. И от момента, в който си пишеше сам анонимни коментари от мое име. Точно както един друг упадъчник си публикуваше недостоверни ЛС-та от мое име, при все, че никога не съм му писала такива.
Завистта човешка е мерило за вътрешната хроничност на заболяването "суета" и тщеславие.
Чудесно е, че цели четири години в блога нямаше изстъпления подобни вам. :)))


41. wonder - Благодаря за втория минус, чу-че-ла! :)))
15.04 13:49
13:39 - selena1
13:30 - selena1
13:23 - kanibalut
13:10 - kanibalut
12:25 - kanibalut
12:05 - kanibalut
11:23 - kanibalut
11:03 - kanibalut
10:23 - kanibalu


Полигор да престане да противопоставя Уондър на Чуто, защото Чуто вече се е настроил срещу нея. Щом я харесваш като поет, защо я поставяш постоянно в конфликти, бе Полигорич? Пита ли я дали може да и разнасяш коментарите от блога? Чуто може да е кофти човек, но като поет се доближава до нея.
Бидейки пич, Дела Раи няма да си кривне шапката от нито една от вашите простотии, НО спри да я слагаш в устата на Чуто. Той си изтри блога на КанибалУт след нейния коменар. Чуто е завистлив и в червата, но е страхлив и ти точно това използваш като го настройваш и откакто сте се пръкнали в блога му противопоставяш Уондър.
Тя за разлика от вас двамцата знае що е БЛОГ и не се занимава с глупости. Менкайте си телефоните с Чуто и си мерите пишките я на бира, я на скайп, че ни писна от глупостите и завистите ви. Един дол дренки сте и двамата.
Аре се скрийте некъде и оставете блога да диша поне на празници.
Бизкочо, твоя поетичен вкус е добър, но си малко фанатизирана.
Йотова, `канибал` може да е блог на Полигор, но `каниболут` с просташките колажи беше блог на Чуто и ако само ти не го знаеш, значи си почти единствената. Или си му правила колажите и сега ти е удобно,че замазваш следите?

цитирай
104. анонимен - Ами явно тоя спасс
06.05.2011 18:54
е бившата лолова - стилът е същият и несъмнено е на жена, а това, че ми имала снимки и знаела за живота и роднините ми е проява на обсебеността й от мен,разбирам я напълно. Но и ти твърдиш, че знаеш нещо за мен, което е повече от нелепо.
Горски ме нарича моят фен веселяк.
Гарго е много забавен пич.
И накрая - мучас грасиас за това, че ми отдели внимание, аз не се боя от критики, когато искаш, пак заповядай.
спасс, миличка, весела вечер и на теб, ела ми на гости в Хисар и наистина ще ме видиш.
Айде чао, чудерасти, античудерасти и всички останали.
И седемте полигора ви пращат целувки, специално на теб и на йотова.
И пишете пак за мен.
цитирай
105. blogena - :(
06.05.2011 18:55
Малеее, положението ептен се равуня :(
Казах ли аз, едва ли?
Сега като чета какво се е избълвало си мисля,
направо бизнадеждно ...
Спрете се де! Няма да се изясните тука и сега...

Съвет - постинга да се скрие и да се мине на ракия!
Празник е все пак - а като гледам някои ептен се
празните от съдържание ...

Наздраве!
цитирай
106. bizcocho - Анонимен, копнах ти коментара, ...
06.05.2011 18:58
Анонимен, копнах ти коментара, защото се трият. Някои докато ги видя, че чакат и виждам как изчезват.
Смятам, че си прочел отношението ми към споменатия коментар, както и отношението ми към всичко останало.
Благодаря, че коментира!
цитирай
107. анонимен - Анонимен, чух добре.
06.05.2011 18:59
Йотова туря всеки ник за мой, още малко и Чу ще сложи за мой.
Знам, че канибалУТ бе Чу, по стила се разбираше. Аз съм филолог и разбирам от стилове.А колажите бяха на Йотова.
Сега пак има ник канибалУТ и той наистина е мой, но оня предишният беше на Чу.
Прав си, няма да замесвам Уондър.
Не съм един дол дренки с Чу.
Ако бях такъв, щях да меу се мазня като Ив.
цитирай
108. анонимен - И аз съм БОЖЕСТВЕН И оБОЖЕствен :-))))))))))))))))))))))
06.05.2011 19:01
yotovava написа:
Тази мишка, това амебно Пупи, се слави само с това - мрази всички и тъй като никой не му обръща внимание, започва да гщи дразни, та или те да се махнат, или да започнат да тичат по гайдата му.
И не се поддавай на слабоумните му провокации.
Целувам те за празника.
БОЖЕСТВЕН ПОСТИНГ :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Валя

цитирай
109. yotovava - Пупи, при безкрайното ти роене вероятно ще пропусна някой. А ти имаше най-голяма изгода да си тоя ник
06.05.2011 19:03
polligor7 написа:
Йотова туря всеки ник за мой, още малко и Чу ще сложи за мой.
Знам, че канибалУТ бе Чу, по стила се разбираше. Аз съм филолог и разбирам от стилове.А колажите бяха на Йотова.
Сега пак има ник канибалУТ и той наистина е мой, но оня предишният беше на Чу.
Прав си, няма да замесвам Уондър.
Не съм един дол дренки с Чу.
Ако бях такъв, щях да меу се мазня като Ив.



poligor
poligor2
poligor3
poligor4
poligor5
poligor6
polligor7
maroder3
tiberius3
canibal
tanatos
prizrakyt
цитирай
110. bizcocho - защо на коментар 110 пише 33. won...
06.05.2011 19:12
анонимен написа:
защо на коментар 110 пише 33. wonder? варите го печете го все до уондър опирате на края бе, диванета.
два дена онази интригантка клео я дъвка барабар с целия си антураж и орева орталъка, че некой и казал истината, сега кво сте я заджвакали пак ве?
предлагам да направиш постинг за клео, лидис и джулия бел. те са бая по-зле от полигор като мозъчен бъг, а той е поет и половина в сравнение с тях.
кой е барона? явно е ябълката на раздора, а си трае като плъшок некъде?


Анонимен, постинга ми е ясен - не смятам, че полигор е човека, който ще определя кой и как да коментирам, не смятам, че нищо неподозиращи хора трябва да бъдат нападани, само за това, че съм харесала написаното от тях и ми се иска полигор да го е проумял, както и всеки, който се опитва да го замени. Интересува ме не кой срещу кого пише, а опитите да манипулираш един човек да пише това, което искаш.
цитирай
111. bizcocho - е бившата лолова - стилът е същият и ...
06.05.2011 19:16
polligor7 написа:
е бившата лолова - стилът е същият и несъмнено е на жена, а това, че ми имала снимки и знаела за живота и роднините ми е проява на обсебеността й от мен,разбирам я напълно. Но и ти твърдиш, че знаеш нещо за мен, което е повече от нелепо.
Горски ме нарича моят фен веселяк.
Гарго е много забавен пич.
И накрая - мучас грасиас за това, че ми отдели внимание, аз не се боя от критики, когато искаш, пак заповядай.
спасс, миличка, весела вечер и на теб, ела ми на гости в Хисар и наистина ще ме видиш.
Айде чао, чудерасти, античудерасти и всички останали.
И седемте полигора ви пращат целувки, специално на теб и на йотова.
И пишете пак за мен.

цитирай
112. bizcocho - Йотова туря всеки ник за мой, още ...
06.05.2011 19:18
polligor7 написа:
Йотова туря всеки ник за мой, още малко и Чу ще сложи за мой.
Знам, че канибалУТ бе Чу, по стила се разбираше. Аз съм филолог и разбирам от стилове.А колажите бяха на Йотова.
Сега пак има ник канибалУТ и той наистина е мой, но оня предишният беше на Чу.
Прав си, няма да замесвам Уондър.
Не съм един дол дренки с Чу.
Ако бях такъв, щях да меу се мазня като Ив.

цитирай
113. bizcocho - Йотова туря всеки ник за мой, още ...
06.05.2011 19:20
yotovava написа:
polligor7 написа:
Йотова туря всеки ник за мой, още малко и Чу ще сложи за мой.
Знам, че канибалУТ бе Чу, по стила се разбираше. Аз съм филолог и разбирам от стилове.А колажите бяха на Йотова.
Сега пак има ник канибалУТ и той наистина е мой, но оня предишният беше на Чу.
Прав си, няма да замесвам Уондър.
Не съм един дол дренки с Чу.
Ако бях такъв, щях да меу се мазня като Ив.



poligor
poligor2
poligor3
poligor4
poligor5
poligor6
polligor7
maroder3
tiberius3
canibal
tanatos
prizrakyt

цитирай
114. анонимен - Женя, здрасти. Четох,четох,четох....
06.05.2011 19:21
По едно време ме хвана яд, че съм обявил едностранно прекратяваноне бойните действия до 9 май.
Ава ще се изкажа, де. Личностите са си такива, каквито са си. Масовката е податлива на влияние. Абе, какво значи "бъди такъв какъвто си"? Такиве сме си и сакива ще бъдем. Да си жива и здрава и дръж кафето в дълбоки чаши.
БОЖЕСТВЕНИ СТЕ! :-))))))))))))))))))))))
Ама и аз съм БОООЖЕСТВЕН! Така де...
цитирай
115. анонимен - Йотова, браво!
06.05.2011 19:24
мародер 3 и канибал са с бан и не ги ползвам, ще ги деактивирам.
Потруди се още малко - пропуснала си 2.
цитирай
116. bizcocho - Малеее, положението ептен се ра...
06.05.2011 19:24
blogena написа:
Малеее, положението ептен се равуня :(
Казах ли аз, едва ли?
Сега като чета какво се е избълвало си мисля,
направо бизнадеждно ...
Спрете се де! Няма да се изясните тука и сега...

Съвет - постинга да се скрие и да се мине на ракия!
Празник е все пак - а като гледам някои ептен се
празните от съдържание ...

Наздраве!


Наздраве, блогена! Дано все пак... поне малко... знам ли:(
цитирай
117. bizcocho - ан 109, евала за истината! каниб...
06.05.2011 19:30
анонимен написа:
ан 109, евала за истината! канибалут е блог на чучелото. и хайку блога е негов. и разните селени, енигми и прочие са негови. бизонката да не се прави на разсеяна, ами да каже на чучелото да не се излага като кифладжия без кифли. аман от вас, некадърници!
а уондър не можете да и излижете и подметките. тя е класа, а чучеловците са нищожества!


Анонимен, единствения коментар, който много се двоумих дали да пусна... и то заради уважението ми към Дела! Много лоша услуга! Аз не вярвам, че хора, написали това я четат и те смятам за поредния спекулант с името и'. Не смятам, че някой трябва да целува краката на който и да било...
А "бизонката" се била услушвала? Че откъде знаеш, че и тя не е Чу? Нали схващаш иронията ми?
цитирай
118. анонимен - Женя,
06.05.2011 19:37
остави ги и намини в блога ми да чуеш и видиш интервюто от премиерата на "Буквар за влюбени":)
цитирай
119. bizcocho - По едно време ме хвана яд, че съм о...
06.05.2011 19:37
katana написа:
По едно време ме хвана яд, че съм обявил едностранно прекратяваноне бойните действия до 9 май.
Ава ще се изкажа, де. Личностите са си такива, каквито са си. Масовката е податлива на влияние. Абе, какво значи "бъди такъв какъвто си"? Такиве сме си и сакива ще бъдем. Да си жива и здрава и дръж кафето в дълбоки чаши.
БОЖЕСТВЕНИ СТЕ! :-))))))))))))))))))))))
Ама и аз съм БОООЖЕСТВЕН! Така де...


Който си е с късмет роден... :)))) Четеш каквото е останало от купищата...
:))) Божествени :)))))) Ех, катана...
А за това, че сме си каквито сме - да, обичам да чета поезия, впечатлява ме, вълнува ме, драсвам си и аз. Чета и много други неща, но не навсякъде коментирам. Човек не може да е компетентен по всички въпроси. Или поне аз не съм и не вижда такава, каквато съм с какво толкова му навредих на полигор, къде му спънах живота, та от месеци не го свърта "да е компетентен"
цитирай
120. bizcocho - остави ги и намини в блога ми да чуеш и ...
06.05.2011 19:40
angpiskova написа:
остави ги и намини в блога ми да чуеш и видиш интервюто от премиерата на "Буквар за влюбени":)


Благодаря! Ще дойда!
цитирай
121. анонимен - От край време чувам един лаф "Ти много знаеш, бе!" Презрително...
06.05.2011 19:50
bizcocho написа:
katana написа:
По едно време ме хвана яд, че съм обявил едностранно прекратяваноне бойните действия до 9 май.
Ава ще се изкажа, де. Личностите са си такива, каквито са си. Масовката е податлива на влияние. Абе, какво значи "бъди такъв какъвто си"? Такиве сме си и сакива ще бъдем. Да си жива и здрава и дръж кафето в дълбоки чаши.
БОЖЕСТВЕНИ СТЕ! :-))))))))))))))))))))))
Ама и аз съм БОООЖЕСТВЕН! Така де...


Който си е с късмет роден... :)))) Четеш каквото е останало от купищата...
:))) Божествени :)))))) Ех, катана...
А за това, че сме си каквито сме - да, обичам да чета поезия, впечатлява ме, вълнува ме, драсвам си и аз. Чета и много други неща, но не навсякъде коментирам. Човек не може да е компетентен по всички въпроси. Или поне аз не съм и не вижда такава, каквато съм с какво толкова му навредих на полигор, къде му спънах живота, та от месеци не го свърта "да е компетентен"

Знаеш ли какво ме радва? Не знаеш... В т.н. ТКЗС на Чу има читави хора. Аз се запознах с него и съм доволен.
цитирай
122. bizcocho - По едно време ме хвана яд, че съм о...
06.05.2011 20:02
katana написа:
bizcocho написа:
katana написа:
По едно време ме хвана яд, че съм обявил едностранно прекратяваноне бойните действия до 9 май.
Ава ще се изкажа, де. Личностите са си такива, каквито са си. Масовката е податлива на влияние. Абе, какво значи "бъди такъв какъвто си"? Такиве сме си и сакива ще бъдем. Да си жива и здрава и дръж кафето в дълбоки чаши.
БОЖЕСТВЕНИ СТЕ! :-))))))))))))))))))))))
Ама и аз съм БОООЖЕСТВЕН! Така де...


Който си е с късмет роден... :)))) Четеш каквото е останало от купищата...
:))) Божествени :)))))) Ех, катана...
А за това, че сме си каквито сме - да, обичам да чета поезия, впечатлява ме, вълнува ме, драсвам си и аз. Чета и много други неща, но не навсякъде коментирам. Човек не може да е компетентен по всички въпроси. Или поне аз не съм и не вижда такава, каквато съм с какво толкова му навредих на полигор, къде му спънах живота, та от месеци не го свърта "да е компетентен"

Знаеш ли какво ме радва? Не знаеш... В т.н. ТКЗС на Чу има читави хора. Аз се запознах с него и съм доволен.


:) Ето ти първата издънка на човек от ткзс-то - завиждам ви./ след колко ли минути ще хукне, че съм зависница?/ :))))) Пискова е пуснала постинг с клип от интервюто и' с Валери Станков. Страхотно е! :))

http://angpiskova.blog.bg/drugi/2011/05/06/edno-chudovishtno-interviu-zvuk-i-kartina.742833#last_comment
цитирай
123. анонимен - чух и видях интервюто.
06.05.2011 20:08
bizcocho написа:
katana написа:
bizcocho написа:
katana написа:
По едно време ме хвана яд, че съм обявил едностранно прекратяваноне бойните действия до 9 май.
Ава ще се изкажа, де. Личностите са си такива, каквито са си. Масовката е податлива на влияние. Абе, какво значи "бъди такъв какъвто си"? Такиве сме си и сакива ще бъдем. Да си жива и здрава и дръж кафето в дълбоки чаши.
БОЖЕСТВЕНИ СТЕ! :-))))))))))))))))))))))
Ама и аз съм БОООЖЕСТВЕН! Така де...


Който си е с късмет роден... :)))) Четеш каквото е останало от купищата...
:))) Божествени :)))))) Ех, катана...
А за това, че сме си каквито сме - да, обичам да чета поезия, впечатлява ме, вълнува ме, драсвам си и аз. Чета и много други неща, но не навсякъде коментирам. Човек не може да е компетентен по всички въпроси. Или поне аз не съм и не вижда такава, каквато съм с какво толкова му навредих на полигор, къде му спънах живота, та от месеци не го свърта "да е компетентен"

Знаеш ли какво ме радва? Не знаеш... В т.н. ТКЗС на Чу има читави хора. Аз се запознах с него и съм доволен.


:) Ето ти първата издънка на човек от ткзс-то - завиждам ви./ след колко ли минути ще хукне, че съм зависница?/ :))))) Пискова е пуснала постинг с клип от интервюто и' с Валери Станков. Страхотно е! :))

:-)))) Валерката има 1 лоша черта. Пие бира.... Ще му направя остра забележка!:-))))))))
цитирай
124. bizcocho - :) катана, ще го разваляме ли? :)...
06.05.2011 20:15
:) катана, ще го разваляме ли? :)))))))
цитирай
125. bizcocho - Айде почивайте си вече. Почва новия ...
06.05.2011 20:18
poligor6 написа:
Айде почивайте си вече. Почва новия чалга бар в с някакво интервю, вървете да лиииижете.
Катана, не е едностранно твоето примирие. и аз не правя нищо.


Бях и много харесах.
цитирай
126. yotovava - Пупи бе,
06.05.2011 20:24
ти как дишаш с такава омраза?
цитирай
127. анонимен - Ще го... не може така!:-)))))))))))))))))
06.05.2011 21:05
bizcocho написа:
:) катана, ще го разваляме ли? :)))))))

цитирай
128. анонимен - Не, лафим си. И обсъждаме как да направим лириката на Чу по--експресивна.
06.05.2011 21:08
за 130. poligor6 - Още ли джавкате бе?
poligor6 написа:
Айде почивайте си вече. Почва новия чалга бар в с някакво интервю, вървете да лиииижете.
Катана, не е едностранно твоето примирие. и аз не правя нищо.
Бизкочо, ясно е, че хайкуто е Чу, не се прави на разсеяна. Тоя ник е на Станков още от ХуЛите, с него си гласуваше сам на основния и бече го разкри, затова го изритаха.
Точно ти лижеш подметките на Чу.

Един сутрешен махмурлук е удобен начин. :-))))))))))))))))
цитирай
129. bizcocho - 134. katana - Ще го. . . не може так...
06.05.2011 21:10
134. katana - Ще го... не може така!:-)))))))))))))))))
21:05
bizcocho написа:
:) катана, ще го разваляме ли? :)))))))

ще ни бият бе, човек :))) или каквато съм бърборана, разчиташ да ги забаламосам опасните :))))))ама аз ще се подсигуря, защото съм умна;) - взимам си другарчето и познай - неговият чар е неустоим, че умее и да е аргументиран :))))
цитирай
130. анонимен - Ще скроим ЧУдовищен комплот и заговор и ще се подсигурим с алиби и адвокати
06.05.2011 21:15
bizcocho написа:
134. katana - Ще го... не може така!:-)))))))))))))))))
21:05
bizcocho написа:
:) катана, ще го разваляме ли? :)))))))

ще ни бият бе, човек :))) или каквато съм бърборана, разчиташ да ги забаламосам опасните :))))))ама аз ще се подсигуря, защото съм умна;) - взимам си другарчето и познай - неговият чар е неустоим, че умее и да е аргументиран :))))
Да видиш как се става БОООЖЕСТВЕН` след една нищо и никаква шкембе чрба и бира, сутрин.
цитирай
131. bizcocho - 134. katana - Ще го. . . не може так...
06.05.2011 21:24
katana написа:
bizcocho написа:
134. katana - Ще го... не може така!:-)))))))))))))))))
21:05
bizcocho написа:
:) катана, ще го разваляме ли? :)))))))

ще ни бият бе, човек :))) или каквато съм бърборана, разчиташ да ги забаламосам опасните :))))))ама аз ще се подсигуря, защото съм умна;) - взимам си другарчето и познай - неговият чар е неустоим, че умее и да е аргументиран :))))
Да видиш как се става БОООЖЕСТВЕН` след една нищо и никаква шкембе чрба и бира, сутрин.


Разсмя ме :)))))))
Катана, чакат два анонимни коментара - единият относно интервюто при Пискова, а другият повтаря преден. Не смятам, че трябва да пълня бройка. И без това ги трият, писна ми днес цял ден да им ги копирам и то едно и също...
Права ли съм да не се занимавам с пускането им?
цитирай
132. анонимен - твое решение. Но при тебе е чисто. По-добре пускай умни неща или особено експресивни
06.05.2011 21:32
bizcocho написа:
katana написа:
bizcocho написа:
134. katana - Ще го... не може така!:-)))))))))))))))))
21:05
bizcocho написа:
:) катана, ще го разваляме ли? :)))))))

ще ни бият бе, човек :))) или каквато съм бърборана, разчиташ да ги забаламосам опасните :))))))ама аз ще се подсигуря, защото съм умна;) - взимам си другарчето и познай - неговият чар е неустоим, че умее и да е аргументиран :))))
Да видиш как се става БОООЖЕСТВЕН` след една нищо и никаква шкембе чрба и бира, сутрин.


Разсмя ме :)))))))
Катана, чакат два анонимни коментара - единият относно интервюто при Пискова, а другият повтаря преден. Не смятам, че трябва да пълня бройка. И без това ги трият, писна ми днес цял ден да им ги копирам и то едно и също...
Права ли съм да не се занимавам с пускането им?

Талаша не си заслужава.
цитирай
133. bizcocho - 139. katana - твое решение. Но при ...
06.05.2011 21:39
139. katana - твое решение. Но при тебе е чисто. По-добре пускай умни неща или особено експресивни.Талаша не си заслужава.

Но е по-честно да знаят, че аз не съм ги пуснала този път. Много коментари с грозни реплики изчезваха, докато си отворя модерацията да ги пусна и ме плюеха, че не им ги пускам. Точно успявах да прочета първото изречение и изчезваха... Поне два аз да спра, че да не са напразно плюнките на купищата предходни, който така и не можах да пусна.
цитирай
134. анонимен - В моя блог, ако ми допаднат, и ги сваря, коментирам. Че си имам и любимци.
06.05.2011 21:47
bizcocho написа:
139. katana - твое решение. Но при тебе е чисто. По-добре пускай умни неща или особено експресивни.Талаша не си заслужава.

Но е по-честно да знаят, че аз не съм ги пуснала този път. Много коментари с грозни реплики изчезваха, докато си отворя модерацията да ги пусна и ме плюеха, че не им ги пускам. Точно успявах да прочета първото изречение и изчезваха... Поне два аз да спра, че да не са напразно плюнките на купищата предходни, който така и не можах да пусна.

Тъп умора няма, но нека си направят и труда да сменят стила, че са разпознаваеми.
цитирай
135. bizcocho - 139. katana - твое решение. Но при ...
06.05.2011 21:56
katana написа:
bizcocho написа:
139. katana - твое решение. Но при тебе е чисто. По-добре пускай умни неща или особено експресивни.Талаша не си заслужава.

Но е по-честно да знаят, че аз не съм ги пуснала този път. Много коментари с грозни реплики изчезваха, докато си отворя модерацията да ги пусна и ме плюеха, че не им ги пускам. Точно успявах да прочета първото изречение и изчезваха... Поне два аз да спра, че да не са напразно плюнките на купищата предходни, който така и не можах да пусна.

Тъп умора няма, но нека си направят и труда да сменят стила, че са разпознаваеми.


При теб понякога съм се смяла, но пък и дори, и в негативен анонимен коментар може да се вложи поне малко мисъл. А тези се изсипваха едни... все едно четеш коментариите на "днес.бг" - абсолютна детска градина :)))) Ти чувал ли си деца от детската градина да се нагрубяват с "ти си грозна" и отговорът " не съм, хубава съм", а понякога и рев. Как ме виждаш в ролята на някое от дечицата? :))))))
цитирай
136. анонимен - При Тота има интересна статия за тях
06.05.2011 22:04
bizcocho написа:
katana написа:
bizcocho написа:
139. katana - твое решение. Но при тебе е чисто. По-добре пускай умни неща или особено експресивни.Талаша не си заслужава.

Но е по-честно да знаят, че аз не съм ги пуснала този път. Много коментари с грозни реплики изчезваха, докато си отворя модерацията да ги пусна и ме плюеха, че не им ги пускам. Точно успявах да прочета първото изречение и изчезваха... Поне два аз да спра, че да не са напразно плюнките на купищата предходни, който така и не можах да пусна.

Тъп умора няма, но нека си направят и труда да сменят стила, че са разпознаваеми.


При теб понякога съм се смяла, но пък и дори, и в негативен анонимен коментар може да се вложи поне малко мисъл. А тези се изсипваха едни... все едно четеш коментариите на "днес.бг" - абсолютна детска градина :)))) Ти чувал ли си деца от детската градина да се нагрубяват с "ти си грозна" и отговорът " не съм, хубава съм", а понякога и рев. Как ме виждаш в ролята на някое от дечицата? :))))))

Хайде, бих оправдал някой подрастващ. Толкоз му акъла. Ама вдетинен човек на възраст, вече ми идва множко.
цитирай
137. reg - здравей, бизкочо!
06.05.2011 22:06
виждам, че са те вбесили...което е тъжно, защото идваме в блога, пък и изобщо в нета, за да пообщуваме и получим някакво удовлетворение от това...

простичко ще ти го кажа - ще си четеш каквото поискаш и когото поискаш и никой няма право да ти се меси!
ще си коментираш когото си искаш и както си искаш и ако някой се опита да се подиграва или да осъжда интересите ти - пълен игнор!

а на Горинов, който не миряса, обещавам да вляза в прехвалените му букви и да коментирам стихоподобията му по полагащия им се начин.
чу ли ме, Горинов?
колкото и да нямам време и на рядко камъни да не ми се хвърлят, че ме е гнус - ще вляза и ще ти кажа какво мисля за поезиите ти!
перманентно ще ти го казвам, та да ти светне, че нямаш право на вопли относно поезията изобщо - тя от тебе най-много си страда горката...
просто...престани да се месиш, да наблюдаваш и да коментираш отстрани хората - ти не си обществен съдник!
цитирай
138. reg - здравей, бизкочо!
06.05.2011 22:09
виждам, че са те вбесили...което е тъжно, защото идваме в блога, пък и изобщо в нета, за да пообщуваме и получим някакво удовлетворение от това...

простичко ще ти го кажа - ще си четеш каквото поискаш и когото поискаш и никой няма право да ти се меси!
ще си коментираш когото си искаш и както си искаш и ако някой се опита да се подиграва или да осъжда интересите ти - пълен игнор!

а на Горинов, който не миряса, обещавам да вляза в прехвалените му букви и да коментирам стихоподобията му по полагащия им се начин.
чу ли ме, Горинов?
колкото и да нямам време и на рядко камъни да не ми се хвърлят, че ме е гнус - ще вляза и ще ти кажа какво мисля за поезиите ти!
перманентно ще ти го казвам, та да ти светне, че нямаш право на вопли относно поезията изобщо - тя от тебе най-много си страда горката...
просто...престани да се месиш, да наблюдаваш и да коментираш отстрани хората - ти не си обществен съдник!
цитирай
139. bizcocho - 139. katana - твое решение. Но при ...
06.05.2011 22:12
katana написа:
bizcocho написа:
katana написа:
bizcocho написа:
139. katana - твое решение. Но при тебе е чисто. По-добре пускай умни неща или особено експресивни.Талаша не си заслужава.

Но е по-честно да знаят, че аз не съм ги пуснала този път. Много коментари с грозни реплики изчезваха, докато си отворя модерацията да ги пусна и ме плюеха, че не им ги пускам. Точно успявах да прочета първото изречение и изчезваха... Поне два аз да спра, че да не са напразно плюнките на купищата предходни, който така и не можах да пусна.

Тъп умора няма, но нека си направят и труда да сменят стила, че са разпознаваеми.


При теб понякога съм се смяла, но пък и дори, и в негативен анонимен коментар може да се вложи поне малко мисъл. А тези се изсипваха едни... все едно четеш коментариите на "днес.бг" - абсолютна детска градина :)))) Ти чувал ли си деца от детската градина да се нагрубяват с "ти си грозна" и отговорът " не съм, хубава съм", а понякога и рев. Как ме виждаш в ролята на някое от дечицата? :))))))

Хайде, бих оправдал някой подрастващ. Толкоз му акъла. Ама вдетинен човек на възраст, вече ми идва множко.


Не съм погледнала. Ще погледна и там , и ще затварям нета.
Весела вечер, катана! Благодаря ти, че размених дума с теб!
цитирай
140. анонимен - До скоро, Жени
06.05.2011 22:20
bizcocho написа:
katana написа:
bizcocho написа:
katana написа:
bizcocho написа:
139. katana - твое решение. Но при тебе е чисто. По-добре пускай умни неща или особено експресивни.Талаша не си заслужава.

Но е по-честно да знаят, че аз не съм ги пуснала този път. Много коментари с грозни реплики изчезваха, докато си отворя модерацията да ги пусна и ме плюеха, че не им ги пускам. Точно успявах да прочета първото изречение и изчезваха... Поне два аз да спра, че да не са напразно плюнките на купищата предходни, който така и не можах да пусна.

Тъп умора няма, но нека си направят и труда да сменят стила, че са разпознаваеми.


При теб понякога съм се смяла, но пък и дори, и в негативен анонимен коментар може да се вложи поне малко мисъл. А тези се изсипваха едни... все едно четеш коментариите на "днес.бг" - абсолютна детска градина :)))) Ти чувал ли си деца от детската градина да се нагрубяват с "ти си грозна" и отговорът " не съм, хубава съм", а понякога и рев. Как ме виждаш в ролята на някое от дечицата? :))))))

Хайде, бих оправдал някой подрастващ. Толкоз му акъла. Ама вдетинен човек на възраст, вече ми идва множко.


Не съм погледнала. Ще погледна и там , и ще затварям нета.
Весела вечер, катана! Благодаря ти, че размених дума с теб!

цитирай
141. bizcocho - виждам, че са те вбесили. . . което е ...
06.05.2011 22:23
reg написа:
виждам, че са те вбесили...което е тъжно, защото идваме в блога, пък и изобщо в нета, за да пообщуваме и получим някакво удовлетворение от това...

простичко ще ти го кажа - ще си четеш каквото поискаш и когото поискаш и никой няма право да ти се меси!
ще си коментираш когото си искаш и както си искаш и ако някой се опита да се подиграва или да осъжда интересите ти - пълен игнор!

а на Горинов, който не миряса, обещавам да вляза в прехвалените му букви и да коментирам стихоподобията му по полагащия им се начин.
чу ли ме, Горинов?
колкото и да нямам време и на рядко камъни да не ми се хвърлят, че ме е гнус - ще вляза и ще ти кажа какво мисля за поезиите ти!
перманентно ще ти го казвам, та да ти светне, че нямаш право на вопли относно поезията изобщо - тя от тебе най-много си страда горката...
просто...престани да се месиш, да наблюдаваш и да коментираш отстрани хората - ти не си обществен съдник!


Радост, то какво повече да кажа, не знам. То се вижда, с изключение на това, което се изтри от коментариите - едни анонимни, други на полигор, който сам си ги три. Този човек наистина отвсякъде прекали, колкото и с месеци да не му обръщам абсолютно никакво внимание.
Това не ще ме накара да не чета авторите, които харесвам, нито да ги коментирам така както ми е по сърце, но все си мисля, че е добре някой да се усети, че прекалява или поне тези, които му се пишат за приятели да му кажат, ама и те май сеерджии... и... постинга излезе точно на минутата на последните му саморазправи. Изобщо нямах намерение да пускам постинг тези дни, даже мислех и месец.
Благодаря ти, че не подмина! Не е от приятните постинги...
цитирай
142. анонимен - Даскалова,
06.05.2011 23:16
няма да дойдеш в Буквите, както никой от тия тук не идва. Щото и ти си свикнала само да те облизват в Хулите и тук, а там няма такова нещо. Никой от тая поетическа мафия не ходи там, щото е свикнал само да го облизват
Нито един.
А моята поезия си е чудесна за разлика от твоята.
цитирай
143. buba4ko - даже не ми се чете писаното досега
06.05.2011 23:39
Абе тук яко сте изперкали бре хора :))
Не мисля, че е добре да се карате или да излагате на показ личните си спорове.
Идете пийте по 3-4 бири, и ще се гледате с други очи!!!
цитирай
144. magicktarot - Браво, Жени! Страхотна си!
07.05.2011 00:48
Честит Празник! Цял ден празнувам и не съм влизала в блога, а и сега няма да мога да изчета всичко, но те поздравявам за позицията ти, а коментарите ти, които прочетох ме изкефиха тотално с остроумието и такта си ! Поздрави!:)
цитирай
145. pevetsa - Махни с ръка Женя, просто махни с ...
07.05.2011 08:46
Махни с ръка Женя, просто махни с ръка.
Прегръдка топла от мен.
цитирай
146. iliada - Тук нещо става ,но не съм готова да остана
07.05.2011 14:26
днес много ми стана!
Прегръдки мила!Ще мина пак!
цитирай
147. lava - ^-^
08.05.2011 09:02
Мили момичета, защо спорите с радиото /стената / телвизора - това е напразна загуба на енергия. Посветете я на нещо истинско и красиво. А тоя многознайко го накажете с мълчание, няма да го понесе. Както и не разбира какво му казвате.
Дочувам тътена от споровете на тази тема и категорично отказвам да бъда част от тази война, както и да падам на неговото ниво...
Простотията ходи по хората и ако някой мисли, че с надприказване ще я унищожи... изборът е ваш.
Аз избирам да бъда далеч /в Лас Вегас съм:)))/ и в прекия и в преносния смисъл, а глупаци има навсякъде по света, но не ги допускам в МОЯ свят!
И не ги прочетох тия 147 коментара по-горе!
Поздрави! И повече усмивки!
цитирай
148. анонимен - leladobreva - Да те еба у дъртата кукувица.
08.05.2011 13:04
leladobreva написа:
Всеки старее, ама поне остарей с достоинство.


Шпендел и ти остаря, а достойнството ти е у гъза.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bizcocho
Категория: Поезия
Прочетен: 1220322
Постинги: 260
Коментари: 4623
Гласове: 24865
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031